Референции

Признаваме си, че дори и ние понякога се удивляваме на чудесните резултати и отзиви на нашите клиенти, някои от които звучат дори невероятно. Не е рядкост да ни пишат и лекари останали впечатлени от ползването на електронните ни уреди и билкови продукти.

Факт е, че самите клиенти се хвалят пред близки и роднини с резултатите постигнати с продуктите на ZEPIR, а това за нас е най-голямото признание.

В този раздел ще публикуваме интересни постижения, както от наши клиенти, така и от потребители по целия свят ползващи продуктите на д-р Хулда Кларк (еквивалентни на произвежданите от ЗЕПИР). Ако дадена референция не е от директен наш потребител, а е взета от сайта на д-р Кларк, това ще бъде упоменато още в началото и.

Внимание! С изключение на местата където е изрично цитирана, информацията в този сайт е основана не на мнението на професионални лекари и специалисти, а на обратна връзка от хора ползващи тези уреди, което означава, че тя не претендира и не гарантира 100% за достоверност. С прочитането на това съобщение вие сте запознати с вероятността да не получите резултатите, които очаквате ползвайки тези продукти, независимо от твърденията и обратната връзка за добри постигнати резултати от потребители.

Излекувах ревматоиден артритИзлекувах ревматоиден артрит
Още от малка имах проблеми с костите, всяка сутрин се събуждах цялата подута и с мъка ставах от леглото. За щастие тогава времената бяха различни и държавата знаеше как да се грижи за деца в моето положение. Имаше специални училища за нас, а всяко лято ни пращаха на лагери по различни курорти и лечебни бази. Всичко беше перфектно организирано и на ниво. Смея да твърдя, че до завършването

Прочетен: (37095) Коментари: ()

Истинска история за силата на ореха Истинска история за силата на ореха
Червеите и паразитите са проблем дори и в Съединените щати. Доказано е , че дори и с техните стандарти за санитаризация, близо една трета от населението е заразено с различни видове паразити. Паразити като тения, нематод, който мъчат човечеството в продължение на хиляди години. Историята по-долу не е типичен пример за заразяване, но наистина доказва стойността на природните продукти като

Прочетен: (30049) Коментари: ()

Ползите на Екстракта от орехПолзите на Екстракта от орех
Орехът е растение характерно с фитонцидни свойства, които са пагубни за вредните бактерии. Летливите съединения на фитонцидите действат смъртоносно на стафилококите, всевъзможните гъбички, тифусните, дизентерийните и туберкулозните бацили.

Прочетен: (27680) Коментари: ()

Научете повече за орехаНаучете повече за ореха
Черният орех се използва в билковата медицина в продължение на хиляди години. В САЩ и Канада е известен като Черен орех (Black walnut), а в Европа е по-познат, като Juglans regia или както го наричаме у нас - просто Орех. През историята Орехът е използван за лечение на чревни проблеми, ухапване от змия, отворени рани, язви, скорбут и като слабително.

Прочетен: (21128) Коментари: ()

Излекувах псориазисИзлекувах псориазис
Здравейте, казвам се Илияна, на 25 г. съм и живея в гр. София. Научих за Вас от една приятелка и тъй като имах сериозен проблем, реших да пробвам и Вашите продукти. Преди може би повече от 10 години ми се пявиха едни ранички по ръцете, които докторите диагностицираха като псориазис. От тогава до сега съм обиколила десетки кабинети, ходила съм при какви ли не професори, доценти, знайни и

Прочетен: (19165) Коментари: ()

Чудният чай от Пирин и РодопитеЧудният чай от Пирин и Родопите
Мурсалският чай (познат още като “Пирински чай”) е едно от лечебните растения, които в последните години получиха славата на билка за всяка болка. Поради съдържащото се в него голямо количество от флавониди, той има антиоксидантно, тонизиращо, укрепващо и антианемично действие, намалява кръвното налягане и съответно снижава риска от сърдечен инфаркт и инсулт.

Прочетен: (18951) Коментари: ()

Излекувах възпалена ставаИзлекувах възпалена става
Преди около месец получих болка в ставата на палеца на лявата ръка. В началото не обърнах голямо внимание, докато не дойде момента в който видимо ставата се възпали и ръката в областа на палеца се зачерви и поду. Болката започна да се пренася и към рамото и положението стана нетърпимо. Горе-долу по същото време съпругът ми се бе сдобил с вашият уред NEORife и решихме да третираме проблем

Прочетен: (14620) Коментари: ()

Как действа Тестостерон енд паър мега бустераКак действа Тестостерон енд паър мега бустера
Увеличаването на тестостерона по естествен път в тялото ви, ще помогне за увеличаване на енергийните нива, увеличаване на издържливостта на тежки тренировки и за натрупване на мускулна маса, без значение от възрастта ви.

Прочетен: (11546) Коментари: ()

Какво представлява Ултра Фет БърнърКакво представлява Ултра Фет Бърнър
Ако търсите начин да свалите бързо тегло, фет бърнърите са най-добрият избор! От това което виждате по повечето реклами, можете да си помислите че този тип хранителна добавка е някакво магическо хапче, което ви помага да унищожите мазнините докато си седите зад бюрото, но всъщност, тези продукти помагат да ускорите процеса на отслабване в комбинация с вашата регулярна диета и чести упраж

Прочетен: (10218) Коментари: ()

Зепер, убива патогениЗепер, убива патогени
Бях отвратен, когато получих писмото, което гласеше, че Американската хранителна и здравна агенция те принуждава да връщаш заплатените пари за уреди „Зепер“, ако клиентите ги поискат. Не съществува причина на земята, която да ме накара да си помисля да поискам възвръщане на сумата за този важен стълб в моят здравен режим.

Прочетен: (9812) Коментари: ()