Как действа Тестостерон енд паър мега бустера

Обновена в 15:01 на 25/03/2014 г.

Искате ли да развиете повече мусколна маса? Вие сте над 25 годишна възраст и се чувствате муден и по-малко енергичен? Тренирате и не постигате рeзултатите които желаете? Интересувате се от хранителни добавки за спортисти?

Тестостеронов бустер

  Тестостеронът е мъжки полов хормон, който е отговорен за по-дълбок глас, окосмяване по тялото и най-важното, мускулен растеж. След 25 годишна възраст, тялото ви започва да произвежда все по-малко тестостерон. По-малкото тестостерон прави запазването и изграждането на мускулите все по-трудно.

Увеличаването на тестостерона по естествен път в тялото ви, ще помогне за увеличаване на енергийните нива, увеличаване на издържливостта на тежки тренировки и за натрупване на мускулна маса, без значение от възрастта ви.

А има ли нещо по-добро за един истински мъж от продукт грижещ се за перфектният му външен вид и сексуално здраве.

Сле дългогодишни проучвания и анализи открихме най-добре действащите натурални съставки и ги обединихме в хранителна добавка наречена Тестостерон енд Пауър Мега Бустер.  Продукт за тези, които искат да изглеждат по-добре, да имат повече енергия и да превърнат тези безценни часове, прекарани във фитнеса в по-ефективен метод за изграждане на мускули.

Ето какво стои зад успеха на нашата натурална хранителна добавка:

Екстракт от Tribulus Terrestris (Бабини зъби)

Като повечето билки и трибулус терестрис притежава комплекс от биоактивни растителни вещества, които могат да въздействат на определни процеси в тялото. Трибулусът е богат на сапонини, които са производни метаболитни вещества в растенията. Сапонините в трибулус терестрис са базирани на стероидния скелет за това ги наричат стероидни сапонини. Основният стероиден сапонин в трибулус терестрис е протодиосцин, който в определени случаи може да съставлява до 45% от масата на сухия екстракт. Други сапонини в трибулуса са псевдопротодиосцин, диосцин, трибулозин, прототрибестин и трибестин, спиростанол и фуростанол.

Въпреки многото противоречиви данни, учените твърдят, че основният механизъм на действие на трибулус е обвързан с действието му върху хормоните. При мъжете той увеличава лутеинизиращия хормон в тестисите, от който се образува тестостерон. При жените трибулус не покачва тестостерона, а регулира женските полови хормони.

От другите активни вещества в билката фенолите съставляват около 18% от водния екстракт, а концентрациите на витамин C достигат до 900 мг на 100 г. Това предполага определени антиоксидантни свойства на билката.

Йохмбе:

На пазара се предлага като афродизиак, но в действителност е общо тонизиращо средство, подхранващо мускулите, подобряващо зрението  и силата. Той се използва като отвара за поддържане на издръжливостта и като  алтернатива на подхранването. Понижава кръвното налягане и захранва мускулите на  краката. Това също води до приток на кръв в долната част на тялото, което и насърчава възприемането му като афродизиак.

 Йохимбе е отлично средство за укрепване на тялото, неговите танини добре влияят на съдовете, артериите, укрепват стените на вътрешните органи.

Действие:

 - укрепване на мускулните групи на тялото;

 - подхранване на частта на мозъка, свързана със зрението;

 - снабдяване с кръв;

 - укрепване на жизнеността;

 - подхранване на ендокринната и репродуктивната система;

 - подхранване на матката;

 - укрепване на простатата;

 - резистентност към различни инфекции.

Екстракт от корен на коприва:

Екстрактът от корените от Коприва помага да се поддържа съотношението тестостерон / дехидротестостерон в полза на тестостерона, което води до свиване на размерите на простатата. Това свиване освобождава пикочопровода и урината започва да протича свободно от пикочния мехур – подобрява се затрудненото уриниране.

Предназначение: Има противовъзпалително, общоукрепващо, тонизиращо и подпомагащо здравето на кожата и косата действие. При мъжете за здравето на потентноста и покачване на мускулна маса.

Тестостерон бустерЦинк и Магнезий

Цинкът е минерал, особено ценен за всички, които се занимават активно със спорт. Той е от полза както за напреднали фитнес любители, така и за бодибилдинг професионалисти, стремящи се към ефективно оползотворяване на своите тренировки.       

Много ензими използват цинк в процеса на образуване на хормони и при генерирането на енергия от мазнини или въглехидрати. Физическото натоварване изисква големи количества цинк, смятат изследователите. Такива големи количества могат да помогнат на спортистите да подобрят своето представяне.

Хранителните добавки с цинк повишават нивата на тестостерон. Ако давате на спортист дневна доза от 3 mg цинк на кг живо тегло, след четири седмици той ще има 40 процента повече свободен тестостерон в кръвта си. Това е открито от университета Selcuk в Турция, когато направили експеримент с 10 мъже, които се занимавали с борба.

Начинът, по който цинкът оказва влияние върху тестостерона в тялото все още не е достатъчно изяснен, но според най-разпространеното схващане той ускорява превръщането на андростенедиона в тестостерон, намалява скороста на отделяне на последния през черния дроб и забавя преработването на тестостерона от черния дроб в дихидротестостерон.

Що се отнася до магнезия, доказано е, че той има антикатаболичен ефект, намалявайки нивото на кортизола ("стресовия" хормон) и в определени случаи има ергогеничен ефект.

Какво става, когато двата минерала (цинк и магнезиий) се комбинират?

Получава се мощен нестероиден натурален суплемент, стимулиращ отделянето на анаболните хормони в организма - тестостерона и инсулиноподобният фактор на растежа, което води до покачване на силата и намаляване на времето за възстановяване, а така се редуцира и опасността от травми.

Витамин B6

Изключително ценно е добавянето на витамин B6, който въздейства върху метаболизма на цинк и магнезий. Витамин B6 спомага за предотвратяването на магнезиев дефицит, като с негова помощ се засилва транспортирането на магнезия в клетките и увеличаване на концентрацията на минерала. Също така е направена връзка между дефицита на витамин B6 и ниските нива на цинк, като пиридоксинът подобрява усвояването и транспортирането на цинка в тялото.

Мака (Lipidium meyenii)

Мака е многогодишно растение, виреещо високо в планинските гори на Перу и Боливия (в Андите). Растението мака съдържа съвкупност от стероли, танини, алкалоиди и сапонини, за които се твърди, че имат синергично действие. Най-интересното откритие обаче е изолирането на химикала p-methoxybenzyl isothiocyanate. Традиционната местна медицина в района на Андите придава на п- метоксибензил изотиоцианата свойства на афродизиак.

За какво се използва и какви здравословни ползи носи Мака?

  • подобрява оплодителните способности, като повишава качеството на спермата (повече, по-здрави и по-активни сперматозоиди)
  • повишава либидото, без да влияе на хормоните - наблюдавано е, но механизмът не е изяснен

Епимедиум(Horny Goat Weed)

 Активното вещество, изолирано в епимедиум, се нарича икариин и действа като потиска определен ензим (фосфодиестраза-5), отговорен за контрола върху кръвотока към пениса. На същия принцип се основава действието на популярни лекарствени препарати срещу еректилна дисфункция.

  Освен, че подобрява състояния на еректилна дисфункция, епимедиумът стимулира по естествен път синтеза на тестостерон като по този начин трайно повишава либидото. Има цялостен положителен ефект върху сексуалния живот на хората, тъй като освен гореописания ефект, епимедиум тонизира и  премахва умората. Смята се, че е подходящ както за мъже, така и за жени.

Мукуна (Mucuna pruriens):

Още позната, като копринен боб, това е билка, която срещаме в Индия, Западна Африка и Централна Америка. Мукуна може да бъде доста полезен  суплемент за всеки, който търси мускулна маса заради високото си ниво на L-Допа. Това е аминокиселина, която поддържа в рамки нивата на холестерола и кръвната  захар. Друг плюс на екстрактите от билката може да е повишаването на естествено производство на Растежен Хормон и тестостерон в тялото.

 

- Може да закупите този невероятен продукт, съчетал уникалното действие на всички съставки от ТУК

- Още хранителни добавки за спортисти

източник на информацията: интернет

Коментари