MAКA - секс билката на инките

Обновена в 15:43 на 01/02/2015 г.

Мака е корен от Перу, който прилича на малка ряпа или репичка и е традиционна храна в Перу, и като цяло е основна храна за местното население. Латинското му име е Lepidium Meyenii, известен e и като перуански женшен или Амазонски женшен, тъй като се отглежда в перуанското Централно плато.

Мака е опитомена от инките преди около 2000 години. Поради своите мощни, подхранващи здравето и организма свойства, за които се твърди, тя се е използвала за консумация от човека в продължение на много дълги години.

Жените в Южна Америка използвали билката от хиляди години насам, с която си помагали и поддържали тяхната издръжливост и са се справяли със стреса от ежедневието. Перуанките започвали да използват този корен още на тригодишна възраст, за да са здрави, плодовити, продуктивни до края на живота им.

Тя е била използвана като хранителна добавка поради високите си енергийни свойства и е свързана с подобряване на мъжката потентност, либидо, плодовитостта при мъжете и жените, хормонално балансиращи ефекти, както и симптомите при менопауза. Тя помага и за подобряването на паметта и за преодоляване на депресията. Освен всички позитиви от към сексуална страна самия корен дава много енергия, която е много нужна на всеки един спортист и поради което съставката присъства в хранителната добавка за сила - Тестостерон енд Пауър Мега Бустер.

В проучване, което е било проведено през далечната 2008 г., изследователите открили, че Мака може да помогне за облекчаване на сексуална дисфункция, причинена от употребата на селективни инхибитори на обратното захващане на серотонина. В изследването са участвали 20 души с депресия, всички от които страдали от сексуална дисфункция. Резултатите бяха категорични и показаха, че коренът помага за подобряване на либидото!

Испанските конквистадори я наричали "секс билката на инките." Днес тя е известна като "перуански женшен". Според съвременните изследвания тя може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност и енергия.

Тестостерон енд Пауър Мега Бустер съдържа освен всички естествени билки и тази. Така с таз хранителна добавка, вие не само ще бъдете по-силен от всякога и по-пълен със сексуална енергия. Винаги ще бъдете способен да доставите нужното удоволствие на вашата интимна партньорка. Гарантираме!

Коментари