Преборете безсънието с екстракта от орех

Обновена в 09:10 на 01/02/2015 г.

Всеки човек има нужда от определено количество сън всеки ден, а липсата му може да се отрази сериозно върху общото здравословно състояние, но за съжаление все още много хора не се наспиват достатъчно поради някои неизвестни а тях проблеми. Това не е толкова странно, един от всеки трима ще ви отговори, че той просто се търкаля в леглото, без всъщност изобщо да спи. И аз съм била на същото място и мога да кажа, че безсънието е един истински кошмар. Жалко е, че проблемите със съня или по-скоро с неговата липса засягат живота на хиляди хора по целия свят. Нека спрем с всички статистики и да си дойдем на думата.  Липсата на сън освен свързвана с наличието на много ежедневни проблеми и нерви, се свързва и с липсата на нужното количество мелантонин в нашия организъм, който за наше щастие може да си набавим без проблем с екстракт от орех.

ВНИМАНИЕ: Този продукт може да бъде закупен от онлайн магазин ARENATA.com

Има няколко лесни метода, чрез които можете да намери траен начин за излекуване на проблемите си със съня. Може да помислите за поддържане на осветлението много ниско, така че очите ви не са наранени по време на сън. Спуснете щорите, намалете силата на звука на музиката и ако е възможно си сложете маска за сън, пийте чай от лайка – това са няколко трикчета, които може да изпробвате и да пробвате както се казва всички домашни лечения. Ако нищо от горе изброеното не помага, то преди да мислите за лекарства и лечение на базсъние с тях, от които бързо ще се пристрастите и след време няма да заспивате без тяхното приемане, помислете за хранителна добавка и по скоро за силата на природата – орехът може да се окаже вашето единствено оръжие в тази тежка борба. Сега срещу безсънието ИМА лек и той се казва извлек от обвивката на ценната ядка, която може да откриете в Екстракт от орех.

За орехите се смята, че първоначално са създадени в Персия, която е днешен Иран. Тези ядки са изключително полезни за здравето и по-конкретно за сърцето. Те имат богат асортимент от витамини, минерали и разбира се имат фибри.  

Мелатонинът е хормон, който предпазва клетките ни, но за съжаление ние губим способността си да го произвеждаме в точното количество, с напредването на възрастта. Този хормон също помага за подпомагането на здравословен сън. Известно е, че много хора заедно с празнуването на поредния рожден ден започват да имат нарушен сън, като тази причина се дължи на намалените нива на мелатонин – което е нормално и няма от какво да се притеснявате, тъй като идва с процеса на стареене. 

Спрете с въртенето в леглото, мислейки си как ще започне следвашия ден всеки момент, без вие въобще да сте поспали. Вече има начин да заспивате спокойно всяка нощ! 

Коментари