Често задавани въпроси

Често задавани въпросиТук ще се опитаме да отговорим на най-често задаваните ни въпроси. Моля преди да ни потърсите с въпрос, прочетете първо тази тема (и коментарите под нея).

I. По какво се различават уредите NEOClark и NEORife?

1. Това е един от най-често задаваните ни въпроси от наши клиенти. По същество двата уреда си приличат много, но основната разлика е, че уредът NEOClark работи само с 2 универсални честоти (2,5 kHz и 30 kHz), кoито се считат от д-р Кларк за достатъчни за едновременно унищожаване на повечето патогенни организми при употребата му. От друга страна уредът NEORife разполага с богат набор от честоти, всяка от които отговаря за конкретен патогенен организъм и при изборът и от менюто на компютъра се предполага, че електрическите импулси поразяват точно този патоген, предизвикващ даденото заболяване. Образно казано, когато ползвате NEOClark стреляте с базука по патогените, докато при работа с NEORife използвате снайпер.

2. Други разлики между уредите са:

NEOClark - работи с батерия и напрежение около 8-9 V и не е необходим компютър за употребата му.

NEORife - работи само включен към компютър и се захранва от него през USB, напрежението на изхода на уреда е до 12 V. Продължителността на сеанса с NEORife се определя от компюърната програма според заболяването което сте избрали да третирате.

II. Може ли уредът NEORife да се използва като Зепер (NEOClark)?

- Да може! За целта е необходимо да изтеглите програмата "generator", която се намира в инструкциите към уреда NEORife. С тази програма можете ръчно да въвеждате честотата с която да работи уреда.

III. Може ли уредите, които произвеждате да ме излекуват от ...?

Внимание! Предлаганите в този сайт ел. устройства са екпериментални и тъй като не са регистрирани като медицински не претендираме за каквито и да било лечебни качества. ...виж целия текст

Искаме да уточним също, че на този етап в нашият екип няма доктори и по тази причина не е редно и не желаем да се ангажираме с отговори и съвети отностно лечение на конкретни заболявания. Продуктите, които произвеждаме са в сферата на алтернативната медицина и ако имате въпрос отностно Ваше конкретно заболяване, моля да потърсите съвета на квалифициран специалист (особенно ако заболяването е тежко).

НЕОРайф и НЕОКларк представляват биорезонансни честотни и импулсни генератори, които по свое усмотрение всеки може да ползва за каквото пожелае. Макар и да не са признати от официалната медицина е факт, че интернет е залят с информация за такива и сходни устройства помогнали на много хора не само у нас, но и по целият свят. Повече за резултатите постигнати чрез тази технология може да прочетете в книгите на д-р Хулда Кларк "Лечение на всички болести“ и „Лечението на всички видове рак“.

IV. Има ли противопоказания при употребата на НЕОКларк и НЕОРайф?

1. Уредите не трябва да се ползват от:

- бременни жени

- хора с кардиостимулатор и други имплантирани устройства

- хора със сърдечни проблеми

- от деца под 12 години

2. Не ползвайте НЕОРайф по време на гръмотевична буря

V. Колко често мога да използвам НЕОКларк и НЕОРайф?

Въпреки, че до сега няма наблюдавани странични ефекти при каквато и да е честота и продължителност от употреба на уредите, ние препоръчваме на ден да се правят не повече от 2 сеанса, един сутрин и един вечер! Уредът може да се ползва до постигане на желания резултат, обикновенно това отнема от 2 седмици до 2 месеца.

VI. Усещането по време на сеанс с НЕОРайф е прекалено силно.

Ако по време на ползване на уреда усещането от протичащото слабо електричество е прекалено неприятно за вас, не слагайте мокри салфетки, а директно с голи ръце хванете медните дръжки. Друга възможност за намаляване на усещането е като отлсабите хвата около дръжките. Може разбира се да намалите и звука на компютъра, по този начин също ще отслабне усещането, но този вариант не е за препоръчване, защото се нарушават параметрите на изходния сигнал на уреда. Имайте в предвид, че обикновенно се усеща леко боцкане само при честоти в диапазона около 500-1500 Hz, във всички останали случаи няма да чувствате почти нищо.

VII. Нямам усещане по време на сеанс с НЕОКларк.

Както споменахме по-горе, прагът на осезаемост при хората е в диапазона между 500-1500 Hz. Уредът НЕОКларк работи с 2 фиксирани честоти: 2500 и 30000 Hz, т.е. тези честоти са над осезаемия праг.

VIII. Нямам усещане по време на сеанс с НЕОРайф.

Има няколко причини при които е възможно това да се случи:

1. Осезаемо усещане има само в диапазона между 500 и 1500 HZ, проверете дали програмата която ползвате е с честоти в този диапазон. Също така е задължително ръцете ви да са влажни.

2. Проверете дали сте усилили звука на компютъра до край, това е много важно, защото в противен случай няма как да усетите нещо. Затворете и всички останали приложения, когато ползвате уреда на компютъра трябва да работи само програмата му.

3. Вижте дали кабела със стереожака е вкаран докрай в уреда и в компютъра.

4. Ако след горните 3 стъпки положението не се промени, проверете хубаво кабелите на медните дръжки. Вижте дали не са се измъкнали от кабелните обувки, защото ако някой от кабелите не прави контакт няма как да имате усещане, тъй като при това положение реално сигналът от уреда не стига до вас.

IX. Защо не ми свети зелената лампичка, когато включа уреда НЕОРайф?

Причините да не ви светне зелената лампичка може да са няколко:

1. Уверете се, че сте инсталирали правилно програмата, усилили сте звука на компютъра до край и сте затворили всякакви други приложения. Ако стартирате заболяване от списъка на програмата без да е включен уредът към компютъра, би трябвало да чувате неприятен звук от честотите които програмата излъчва. В момента в който кабела на уреда се включи към компютъра този звук ще изчезне.

2. Уверете се, че сте включили кабела със стереожака в правилната букса на компютъра. Ако сте със стационарен компютър и имате включени колонки, изключете ги от компютъра и на тяхно място включете кабела на НЕОРайф. Ако сте с лаптоп, включете кабела със стереожака в буксата отбелязана със слушалки (обикновено е оцветена в зелено).

3. Уверете се че сте вкарали стереожака докрай, както в уреда, така и в компютъра. Особено внимание обърнете на основата на стереожака (пръстеновидната метална част), тя представлява масата и ако жака не е вкаран докрай и основата му не опира в женската стерео букса на уреда, зелената лампичка няма да светне и сигнала няма да е коректно предаден.

4. Веднъж като вкарате правилно стереожака и е опрял плътно в металния пръстен на женската стерео букса, повече не местете кабела, за да не се загуби контакта.

5. Не клатете стереожака когато е влезнал в буксата. Също така не го изкарвайте до половина, за да ви светне зелената лампичка, това не е правилното му включване и сигнала няма да е правилен. Жакът трябва да е плъно влезнал до край.

6. Не допирайте двете медни дръжки докато уреда е включен, от това също може да прекъсне сигнала и да ви угасне зелената лампичка.

7. Самият зелен диод свети доста по-бледо от червения и се забелязва по-трудно.  Това няма никаква връзка със сигнала, просто зелените диоди, които ползваме не са толкова ярки. Тяхната функция е само да индикират дали има или няма сигнал на изхода на уреда.

8. Уверете се, че звуковата карта на компютъра ви е в изправност, ако тя е повредена, няма как да се подаде сигнал към уреда. Ако звуковата карта не работи, компютърът ви няма да е способен да генерира каквито и да било звуци.

X. Въпроси отностно софтуера (програмите) с които работи НЕОРайф:

На този етап фирма "ЗЕПИР" ЕООД произвежда само хардуерното устройство НЕОРайф, представляващо честотен генератор. Софтуера който предлагаме и с който уредът работи е напълно безплатен и може да го изтеглите от нашия сайт, като влезнете в: продукти -> НЕОРайф -> интрукции. Този софтуер не е произведен от нас, така че моля ако имате въпроси отностно въведените в него честоти (имаме в предвид програмата "freqgen") се обърнете към производителите му. Въпреки, че е безплатна програмата е напълно достатъчна за ефективно използване на уреда и върши чудесна работа третирайки повече от 1500 заболявания с над 20 000 въведени честоти. В сайта сме предложили линк и към още една безплатна програма: "generator" - предназначена за ръчно въвеждане на честоти. Двете програми работят само под Windows, като "generator" работи само на 32 bit операционна система, а "freqgen" работи както на 32 така и на 64 bit.

Освен безплатния софтуер, от сайта може да свалите и една платена програма: "Frex16", повече за нея ще намерите ТУК.

* Предоставяме тази информация, за да може всеки от Вас сам да предцени с коя програма ще използва уреда. Имайте в предвид, че безплатният софтуер е напълно достатъчен за ефективната употреба на НЕОРайф.

XI. Как да създадете ваш уникален списък с честоти в програмата FreqGen:

1. Необходимо е програмата да е инсталирана на компютърът ви

2. Отивате в: C / Program Files / FreqGen / Data

Там ще видите всички файлове с заболяванията инсталирани в програмата. Направете копие на произволен файл, примерно на “Acne” и го поставете на десктопа. След това преименувайте този файл (задължително  с латински букви) така както желаете да се казва и завършете името с .txt

Примерно го кръщавате Moeto_zabolqvane.txt (забележете, че където има 2 думи в името не се оставя празно а се добавя долна черта между тях).

3. Кликнете 2 пъти с ляв клавиш върху файла и той би трябвало да ви се отвори с Notepad.

4. След като се отвори ще видите списък с честоти, като отляво е честотата в Hz, а отдясно отделена с запетайка от нея е продължителността която тази честота ще се излъчва от програмата в секунди. По подразбиране всички честоти са с продължителност 180 секунди.

5. Променете този списък според вашето желание. Сложете честотите, които вие ще ползвате и отдясно на всяка може да промените продължителността и, примерно ако вместо 180 отдясно напишете 60, конкретната честота ще се излъчва само 1 минута. Добавете колкото си желаете честоти и изтрийте излишните.

6. След това запишете файла и го затворете.

7. Дайте с десен бутон върху него, изберете преименуване и премахнете надписа .txt от името му.

8. Копирайте файла и го поставете в C / Program Files / FreqGen / Data

9. Сега вече като стартирате FreqGen в списъка с заболяванията ще присъства и въведеното от вас.

XII. Как НЕОРайф работи с 12 V на изхода, след като от USB-то на компютъра се подават само 5 V?

В платката на уреда е монтиран DC/DC конвертор, който покачва напрежението на 12 V.

XIII. Как НЕОРайф и НЕОКларк достигат до по-високите честоти, след като работят само в диапазона 0-30 000 Hz

Това се случва благодарение на Хармониците, може да прочетете повече за тях ТУК

Дори в програмата Frex 16 има функция, чрез която може да преобразувате висока честота в неин по-нисък еквивалент.

XIV. Как се пазарува от сайта?

Пазаруването от сайта е изключително лесно, като за целта е необходимо единствено да се регистрирате. След това, когато изберете конкретен продукт вдясно от снимката ще видите оранжев бутон "Поръчай". Кликвате върху бутона и следвате стъпките до финализиране на поръчката.

Предлагаме 2 варианта на плащане: единият е чрез наложен платеж (т.е. плащате на куриера, когато ви достави поръчката), другият е чрез банков превод (при него се плаща предварително и след като получиме превода ви изпращаме поръчката). Методът за плащане се избира от формата за поръчка.