Как да бъдеш невероятен в леглото?

Обновена в 13:00 на 20/02/2014 г.

Често се говори, че за жените най-важна била нежността и подкрепата на мъжа до тях. Вярвате ли наистина, че това е достатъчно? Ако да, сте в заблуда. Защото хубавият секс е в челните места на списъка на всяка дама. Дори да не си го признава!

Има една приказка „Който може, го може!“ Само че и най-великият спортист в света не блести на терена, ако има контузия. Така е и в секса. Колкото и добър да си в леглото, с течение на времето физиологията ти се променя. Пък и не само времето е фактор – стресът, нездравословната среда на живот, лошата храна, че дори и прекалено активният полов живот са причина все повече мъже да имат проблеми с ерекцията.

И от тук започват големите притеснения. Да се „изложи“ е жесток удар за всеки мъж. Малко или много в съзнанието ти се намърдва съмнението, че и следващият път ще се случи. Натрупват се притеснения и напрежение, а така още повече се повишава рискът да няма ерекция. В такива случаи, вместо да експериментирате с китайски елексири, незнайно откъде дошли и синтетични хапове, които правят ерекцията ви буквално зависима от тях, по-добре се доверете на това, на което се доверяват хиляди хора по целия свят – българската билка Мурсалски чай.

Мурсалският чай, познат още като Пирински, Родопски и Алиботушки чай, с течение на времето си печели две прозвища. „Лекът на всички болежки“ и „Българската виагра“. А напоследък и „Виаграта на Тато“, защото самият Тодор Живков е бил почитател на билката. Защо Мурсалският чай има такава слава, която предизвиква не малко съмнения у тези, които не са го опитвали?

В това растение се съдържат 19 микроелемента от първостепенна важност за организма, при това има и цинк, благодарение на който тялото бързо ги усвоява. А представете си, колко по-мощно и бързо е действието, когато приемаме екстракт. Поради твърдата структура на билката, отварата с гореща вода успява да извлече само 5-7% от състава й. При Екстракта цифрата е 90%!

Но нека се върнем на мъжката потентност. Екстрактът от Мурсалски чай действа като мощна виагра поради няколко причини. Първо, има богато съдържание на калий, който подсилва спермата. Второ – бори се с възпалението на простатата, което върви и с еректилна дисфункция. Когато жлезата е уголемена, мозъкът се заблуждава, че членът е еректирал, което всъщност не е така. Благодарение на моменталния си диуретичен ефект, Екстрактът от Мурсалски чай прочиства пикочо-половите пътища и възпалението намалява или направо изчезва. И трето, Екстрактът зарежда с много тонус и енергия, неизменно нужни за бурните страсти, с които ще оставите партньорката си без дъх.

Защото, каквото и да си говорим, освен отношение, разбиране и романтика, на жените си им трябва и качествен секс! Бидейки внимателни към сексуалните им нужди и с помощта на Екстракта, нищо няма да ви попречи да им го дадете.

При това, Екстрактът е абсолютно безвреден! Дори обратното – той ще ви помогне при още десетки проблеми като високо кръвно, чернодробни заболявания, астма, кашлици, настинки, грип, проблеми с костите, очите, нервите… Не се учудвайте, не случайно билката е наричана чудо или, както вече казахме „лекът на всички болежки“.

И за финал е важно да направим едно уточнение – Екстрактът не се прави от култивирна билка! Находището е високо в планината, на около 1600 м надморска височина, където е и най-подходящата за растението почва, за да съдържа в себе си полезните съставки. Не се полива, тори или други подобни! Така че можете да сте абсолютно сигурни в автентичността на продукта.

А в неговото уникално и безценно действие ви съветваме да се убедите сами. Повече информация, както и как да се сдобиете с него, вижте ТУК.

източник: www.beu.bg

Коментари