Край с гъбичките и течението

Обновена в 15:02 на 09/05/2013 г.

Гъбички, течениеЗдравейте, казвам се Николета Манолова и работя като фотомодел. Пиша Ви, защото уредът който купих от вас наистина ме спаси от едно изключително упорито и неприятно заболяване. Искам да споделя своя резултат с надеждата, че мога да съм полезна и на други жени с подобен проблем.

Няколко поредни години обикалях десетки гинекологични кабинети в отчаяни опити да се преборя с гъбички и течение, но каквито  и медикаменти да ми изписваха лекарите в най-добрият слуай ефекта беше само краткотраен. Предпочитам да не смятам сумите които похарчих за лекарства и прегледи през този период, за да не се ядосвам излишно, но определено са в стотици левове.

 
Бях напълно отчаяна докато не попаднах на един лекар - дерматолог, чието име умишлено ще премълча, тъй като не съм сигурна дали не бих му навредила по някакъв начин. Този доктор ми препоръча да опитам алтернативен метод за лечение на гъбичките, който по негови наблюдения е в пъти по-ефикасен от лекарствените препарати, които се предлагат в аптеките. Разказа ми набързо за д-р Хулда Кларк, разработеният от нея Зепер и че напълно еквивалентен продукт се предлага и на нашия пазар. Без да губя време се сдобих с вашият уред NEOClark и започнах лечение. Останах изключително очарована от факта, че процедурите с него са абсолютно безболезнени и дори приятни. По време на процедура можех спокойно да си лежа, чета или гледам телевизия. Само за 1 седмица, отделяйки по 1 час дневно се излекувах напълно и трайно от гъбичките и течението, които години наред не ми даваха мира. Сега за мен те са просто някакъв далечен спомен към който не желая да се връщам. Сложих край и на обикалянето по гинекологични кабинети и третиране с какви ли не препарати. Лично за себе си аз намерих това което работи най-добре, ако и вие имате подобни проблеми сигурна съм че този уред ще ви помогне.

Коментари