Топ 5 ползи за вашата кожа от природата

Обновена в 09:00 на 18/04/2015 г.

Бори се с различни кожни проблеми, включително:

1. Против-стареене. Ползите на мурсалския чай срещу стареенето са известни за много хора още от преди десетилетия. Тъй като е богат на антиоксиданти, той е чудесен лек против стареене, който ви помага лесно да премахнете по естествен начин ужасните бръчки, борейки се с упоритите свободни радикани. Свободните радикали са молекули, които са образувани чрез излагане на UV радиация от слънчева светлина, на която сме постоянно изложени. Тези свободни радикали са опасни, защото те разрушават здравите клетки.

2. Превенция срещу рак на кожата. Пиенето на най-малко две чаши мурсалски чай на ден или приемането по 10-15 мл. екстракт от него може да има молза за борбата на рак на кожата като превенция. Научни трудове показват, че той съдържа богати противовъзпалителни и антиоксидантни действия и съставки, които му дават силата да лекува. Той освен друго има полза за лечение на дерматологични заболявания и проблехми като кожни тумори. Изследване, проведено във Великобритания през 2007 г. открило, че добавянето на лимонов сок към него увеличава неговите противоракови свойства.

3. Акне. Една от основните му ползи за кожа е премахването на каквото и да е акне, подуване, зачервяване и сърбежи. Много хора са имали успех при лечението на акне с билката, тъй като той съдържа катехини, които са естествени антибактериални средства, които потискат бактериите предизвикващи акне. Наблюдават се значителни подобрения и изглажда кожата, като предотвратява последваща поява на пъпки. Приемането на 15 мл. Всеки ден може да покаже удивителни резултати, които ще забележите когато се докоснете или погледнете в огледалото.

4. Защита от слънчевите лъчи. Той действа като естествен слънцезащитен крем, който можете да пиете, без да има нужда да се боите от изкуствените съставки, които могат да бъдат под произведени слънцезащитни продукти. Повечето от нас са подложени на преки ултравиолетови лъчи от слънцето през деня. Тези лъчи от слънцето унищожават кожата и причиняват окисляване.

5. Нарушения на кожата: екстракт от мурсалски чай е едно естествено лечение на брадавици, дерматит, псориазис, розацея, наред с други кожни заболявания. Подхранва засегнатата кожа като се приема перорално. Пиенето му в дългосрочен времеви план, помага и лекува вредите причинили тежко слънчево изгаряне, причинени на кожата при дълго седене под слънцето и неговите УВ лъчи.

Коментари