За нас

"ЗЕПИР" е компания специализирана в разработване и производство на хранителни добавки, билкови продукти, натурална козметика, храни и биорезонансни уреди.

Нашата основна цел е налагането на пазара на нови средства за подобряване общото здравословно състояние на хората, физическата сила, красота и работоспособност. 

....................................................................................................

Производството се базира изключително на гарантираното качество на продукцията, включващо задължителен стриктен контрол в съответствие с всички европейски и световни стандарти.

Сайтът zepir.com представлява онлайн магазин и информационен портал. В раздели "Хранителни добавки за здраве", "Хранителни добавки за спорт", "Чайове", "Електронни устройства", "Още за здравето" и "Промоции" , може да разгледате и закупите нашите продукти. В раздел "Медия" на сайта ще намерите огромно разнообразие от информация (включително и филми) посветени на алтернативната медицина и технологии. 

Заповядайте при нас и се потопете в света на zepir.com!

Екип: добър екип

Знаем, че за да постигнем целите си е необходимо пълно посвещаване и подходяща смес от умения и знания. Работим само с най-добрите специалисти и полагаме непрекъснати усилия за развитие и усъвършенстване на продукцията, поддържайки високото професионално ниво, което клиентите очакват от нас.

Личностното развитие и изграждането на авторитета на компанията е това, което гарантира постигането на желаните резултати чрез отговорно ангажиране на хората във фирмата и ефективно управление на нейното развитие.

 

Надяваме се времето прекарано на нашата страница да е приятно и ползотворно за вас!

 

С най-добри пожелания: Екипът на ZEPIR