Зепер и ракът на гърдата

Обновена в 13:44 на 12/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

женска гърдаМиналото лято ми беше открит метастатичен рак на гърдата. Смятах, че ще трябва да се подложа на химиотерапия, както препоръча онколога. Племенницата ми намери информация за д-р Кларк и взе „Лекът за всички ракови заболявания“ от библиотеката. По-късно, тя си купи „Лекът за всички заболявания“.

Бях впечатлена, особено когато ракът се разпространи след четири сесии химиотерапия. Започнах да прочиствам дома си, спрях да изплозвам грим, дезодорант, парфюми и шампоани и дори се подложих на програмата за прочистване от паразити през януари месец.

В края на януари, ми направиха скенер на костите и CT скенер. Племенницата ми сглоби един уред и аз непременно го използвах пред скенерите. Те показаха сериозно намаляване на туморите и разсейките. Също така преминах на предимно сурова и жива храна. Мога да преброя на едната си ръка колко пъти съм яла месо през последните шест месеца. На практика елиминирах захарите от своята диета.

В момента, основният тумор е изцяло изчезнал. Имам повече енергия, от колкото съм имала в доста голям период от време. Подлагам се на програмата за контрол на паразитите в тялото и използвам уреда. Не мога да чакам, докато дойде време за следващия скенер, за да докажа, че съм се излекувала.

Имам леля, която наскоро беше диагностицирана с multiple myeloma, обявена за злокачиствена. Докторът и е дал 30 дни живот. Предишната вечер се опитах да я накарам да опита програмата. Имам „Лекът за всички напреднали ракови заболявания“, но тя не е заинтересована. Тя е на 75 и смята, че вече й е време. Тъжно е, когато хората не желаят да се подобрят.

Сестра ми има приятелка, която имаше рак на гърдата и навлезе в ремия. Сестра ми ми се обади и попита за заглавията на книгите, приятелката и била готова да се справи с болеста, тъй като тя се е завърнала. Дадох и заглавията и дори от къде да намери книгите. Не мога да дочакам моментът, в който ще мога да докладвам за прогрес!

Смятам, че д-р Кларк бе отговорът на моите молитви. Чудя се дали причината, поради която смятах, че трябва да се подложа на химиотерапия, беше за да мога да свидетелствам така сега.

Благодаря ви, че публикувате информация, която хората могат да използват.

„ТФ“

Коментари