Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред

Обновена в 14:28 на 30/09/2013 г.

новия световен редВ своя официлна реч Ан Бресингтън, член на Конгреса на Австралия, разобличи т.н. Програма 21 (Аgenda 21) на Римския клуб, свързана с плановете за депопулация на планетата до 300-500 милиона в срок до 2050 г.

В това число влизат множество анти хуманни мерки, включително и масова стерилизация на младото поколение с цел да се "спаси Майката Земя".

Анн Бресингтън проследява накратко началото на тази програма от 1972 година, когато открито се излагат направленията за развитие на света:

- към единно световно правителство оглавявано от ООН,

- към пренасочване на ресурси към третия свят, така че да се заличи средната класа на Запада и целият свят да се превърне в един " трети свят"

- изкуствено създаване на екологични кризи и бедствия с цел да се внуши на населението, че планетата не може да поддържа живота на толкова много хора

- да се отнеме правото на притежание на земя (колко познато в нашата част на света), тъй като това създавало предпоставки за социално неравенство сред работническата маса (така наречения working pool) - тук правилата не важат за тези, които ги измислят и прилагат, разбира се "глобално затопляне" (Global Warming), "промени в климата" (Climate Change) и "устойчиво развитие" (Sustainable Development) са другите имена на Програма 21! ООН - Главна изпълнителна дирекция на Програма 21

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА и че Хитлер би се почуствал пълен клупак, ако можеше да ни види сега.

Видео към темата можете да видите тук

източник: www.epochtimes-bg.com

Коментари