Излекувах ревматоиден артрит

Обновена в 15:34 на 09/05/2013 г.

Излекувах ревматоиден артритКазвам се Мариела Георгиева, на 45 години съм, от гр. София. Работя в щанд за дрехи и обувки. Работата на подобно място е тежка, по цял ден стоиш прав и на течение.

Още от малка имах проблеми с костите, всяка сутрин се събуждах цялата подута и с мъка ставах от леглото. За щастие тогава времената бяха различни и държавата знаеше как да се грижи за деца в моето положение. Имаше специални училища за нас, а всяко лято ни пращаха на лагери по различни курорти и лечебни бази. Всичко беше перфектно организирано и на ниво. Смея да твърдя, че до завършването ми бях напълно оздравяла.

Минаха години и поех по своя път, но животът съвсем не бе толкова розов колкото очаквах. Един след друг последваха неуспешен брак и провален бизнес, които ме принудиха да се хвана на работа като продавачка. В началото се справях добре, работата вървеше, но течението и студа на които ежедневно бях изложена събудиха едно старо и коварно заболяване, с което отдавна смятах, че съм приключила.

Всяка сутрин ставах подпухнала и с подути ръце. Болеше ме цялото тяло, а да стоя права и на течение по цял ден докато съм на работа, бе истинско изпитание за волята ми. Въпреки всичко не се оплавах и търпях покорно, докато една сутрин просто не можах да се отлепя от леглото. Ревматоидният ми артрит и ревматизмът си бяха казали тежката дума.

Можеби заради болнавото си детство, но винаги съм се интересувала от традиционна и нетрадиционна медицина и с интерес чета всякаква литература по въпроса. Преди време попаднах в интернет на информация за лечебните методи и средства на д-р Хулда Кларк. Признавам, че в началото от чисто любопитство се зачетох върху откритията и, но когато разбрах на колко много хора е помогнала, промених възгледите си. Реших и аз да опитам нейният електронен уред и започнах усилено да го издирвам. Така попаднах и на вашият сайт. Направи ми добро впечатление колко умело сте синтезирали и подредили цялата лечебна философия на д-р Кларк в раздел „Заболявания". Най-много се зарадвах обаче, на факта, че предлагате разработеният от нея електронен „Зепер", който при вас е с наименование NEOClark, както и Екстракта от орех. Без да губя време ги поръчах и започнах лечебен курс по програмата на докторката.

Винаги съм смятала, че хората често преувеличават и оставят на емоциите да говорят, когато са щастливи с резултатите от даден продукт. Уви немога да си кривя душава, признавам си, не го вярвах, но в действителност само от няколко процедури с NEOClark, неприятната и постоянна болка в стомаха причинена от хроничен гастрит изчезна напълно. След около месец нямаше следа и от ревматоидният артрит и ставните болки, които така упорито ме съсипваха в продължение на години. Сега съм по-щастлива и по-здрава от всякога и с чиста съвест ежедневно препоръчвам вашите продукти на приятели и познати.

Коментари