Какво представлява Ултра Фет Бърнър

Обновена в 14:28 на 25/03/2014 г.

Могат ли фет бърнърите да ви помогнат да изгубите тегло?

Ако търсите начин да свалите бързо тегло, фет бърнърите са най-добрият избор! От това което виждате по повечето реклами, можете да си помислите че този тип хранителна добавка е някакво магическо хапче, което ви помага да унищожите мазнините докато си седите зад бюрото, но всъщност, тези продукти помагат да ускорите процеса на отслабване в комбинация с вашата регулярна диета и чести упражнения.

Да нарушите диетата си е може би една от най-големите пречки в опитите ви да изгубите тегло, особено ако сте започнали да тренирате активно, тъй като с повечето тренировки и апетита ви се покачва.

Ултра Фет Бърнъре иновативен продукт съчетаващ в себе си уникална комбинация от внимателно подбрани билки и стимуланти със силно изразено енергийно и топящо мазнините дейсвие. Състав:

Ултра Фет Бърнър

Ацетил L-карнитин:

  Заедно с L-Карнитина съществува и друга специална форма, позната под названието Ацетил-L-Карнитин. Ацетил-Л-карнитинът по същество е производна на Л-карнитина и е силно ангажиран в обмяната на мазнините. Оказва положителен ефект върху изгарянето им, дори без специални тренировки, а само при спазване на диета. Това е единствената форма, която може да бъде усвоявана от мозъка. По този начин Ацетил-L-Карнитинът спомага за по-доброто функциониране на мозъчната дейност и служи като невротрансмитер. Той е така да се каже "храна за мозъка". Приемът може да подобри съсредоточаването и мисленето, а също така и сърдечните функции. Оказва положително въздействие върху нервната система, съня и времето за възстановяване след тежки физически натоварвания. Интересни са въздействията му върху координацията между някои човешки органи. Практически е доказано, че подобрява координационната връзка „зрение –ръце”.

Йохимбе:

  На пазара се предлага като афродизиак, но в действителност е общо тонизиращо средство, подхранващо мускулите , подобряващо зрението и силата. Той се използва като отвара за поддържане на издръжливостта и като алтернатива на  подхранването. Понижава кръвното налягане и захранва мускулите на  краката. Това също води до приток на кръв в долната част на тялото, което и насърчава възприемането му като афродизиак. Йохимбе е отлично средство за укрепване на тялото, неговите танини влияят добре на съдовете, артериите, укрепват стените на вътрешните органи.

 Действие:Мъж и жена с плочки

 - укрепване на мускулните групи на тялото;

 - подхранване на частта на мозъка, свързана със зрението;

 - снабдяване с кръв;

 - укрепване на жизнеността;

 - подхранване на ендокринната и репродуктивната система;

 - подхранване на матката;

 - укрепване на простатата;

 - резистентност към различни инфекции.

Кора от горчив портокал:

  "Citrus Aurantium" е горчив портокал, който най-често се използва като естествена добавка за загуба на тегло. В състава на горчивия портокал влизат октапамин, синефрин, подобни на ефедрин и псевдоефедрин съединения. Изолирани са ароматните съединения линалол и лимонен. Откриват се витамини А, В1, В2, В3, В5, В6, В9, С и Е. Част от съставките са минералите желязо, калций, магнезий, калий, цинк, мед, манган, селен и фосфор. 

Гуарана:

  Семената и екстракта от Гуарана се съдържат много ксантити, сред които и умерено до големи количества кофеин, теобромин и теофилин. Като следствие от съдържанието на изброените вещества, на гуараната могат да се припишат всички физиологични и сумарни ефекти, характерни за кафето и кофеина.

Доказани ползи:

  - Доказан тонизиращ ефект над тялото и ума;

  - Подобрява менталните функции;

  - Подтиска чувството на умора;

  - Стимулира липолизата (разграждането на мазнини);

  - Увеличава обема на кръвоносните съдове;

  - Релаксира гладките мускули на бронхите в белия дроб;

Фет бърнър Екстракт от зелен чай:

  Той помага и на бързо-съкращаващите се мускулни влакна. Екстрактът от зелен чай може да ускори метаболизма ти и да ти помогне да станеш по-добър в тренировките. Как би реагирал, ако ти кажа, че зеленият чай може да ускори метаболизма ти,  да ти помогне да станеш по-добър в тренировките и дори да понижи риска да заболееш от рак? Зеленият чай съдържа високо ниво полифенолични съставки, познати като катехини. Група учени изучаваха ефекта на богатия на катехин екстракт от зелен чай върху издръжливостта, енергийния метаболизъм и мастната оксидация върху опитни мишки в продължение на 10-седмици. Мишките, хранени с екстракт от зелен чай, увеличили издържливостта си да плуват с до 24%. Ефектите зависели от дозата и били придружени от повишение на мастната оксидация, т.е. на изгарянето на мазнините .

 Малинов кетон:

  Малиновият кетон е ензим, срещащ се само в малините. Както гроздето и червеното вино съдържат ресвератрол, така и малините са единствените, които съдържат този уникален и полезен за организма ензим. Много нации по цял свят използват тези плодове като лечебно средство, защото са изключително здравословни. Малинови кетони са ензими, които спомагат за загубата на тегло чрез стимулиране на обмяната на веществата и метаболизма. Те са едни от най-ефективните продукти за отслабване и са основна съставка в повечето напитки и таблетки за загуба на теглото. А всички знаем, че увеличаването на метаболизма е най-добрият начин за отслабване.

Екстракт от корен на южноафрикански здравец:

 Изключително мощен енергиен стимулатор. Сподпомага изгарянето на мазнините и работата на дихателната система. Помага за по-лека и ефективна тренировка.

 

Може да закупите Ултра Фет Бърнър от ТУК

 

източник на информацията: интернет

Коментари