„Зепер“, диабет и артрит

Обновена в 11:34 на 13/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

артритПолучавам невероятни резултати, в момента, използвайи B/P smart key и следвайки kidney key ежеднево и прилагайки с регулярност от два пъти седвично. Кръвното ми спада драматично с тази програма и намалявам медикаментите.

Правил съм прочистване на черния дроб и използвам уреда от 2 години. Ще започна програмата за прочистване на бъбреците скоро, защото смятам, че д-р Кларк има право за наличието на кадмий. Направих си преглед при личния лекар и открих, че бъбреците ми са в добра кондиция (няма запушени канали), но не прозвеждат химикали, които регулират B/P, тъй като се възобновявам от натравяне с риба.

Ние сме на път да отворим клиника, тук в южния Пасифик, използвайки методите на д-р Кларк, „Изследователен център за по-добро здраве“ ще бъде името на клиниката. Населението тук е полинезийско и основните заболявания са диабет, хипертония и артрит,  главно под формата на подагра.

Ако д-р Кларк ходи на почивки, този остров от Раротонта е прекрасно място за ваканция, той е столицата на островите Кук, които са на юг от Хавай, на запад от Таити и на изток от Самоа.

Независима държава, свързана с Нова Зеландия. Нямаме проблеми с Американската здравна асоцияция или нещо от сорта.

Поздрави,

РВ

 

Коментари