Ползите на Екстракта от орех

Обновена в 09:33 на 04/03/2014 г.

Орехът е растение характерно с фитонцидни свойства, които са пагубни за вредните бактерии. Летливите съединения на фитонцидите действат смъртоносно на стафилококите, всевъзможните гъбички, тифусните, дизентерийните и туберкулозните бацили.

ВНИМАНИЕ: Този продукт може да бъде закупен от онлайн магазин ARENATA.com

Извлека от орех се прави от външната кора на ореха, докато е още зелена.  Можете да си купите екстракт от орех от повечето магазини за здравословни храни, като течен екстракт или като по-малко концентрирана тинктура. Също може да се намери и в прахообразно състояние под формата на капсули.

Използването на екстракт от орех няма странични ефекти (освен ако не сте алергични към орехи разбира се).

Екстракта от орех се прилага:

Срещу заболявания на дихателните пътища:

Настойката от орех играе традиционната роля в Югоизточна Азия в борбата с кашлицата, астмата и бронхита, подобряването на апетита и съня.

екстракт от орех

Анти-паразитно лекарство:

Някой алтернативни медицински практити твърдят, че ракът се причинява от паразити, а Екстракта от орех се ползва за премахването на над 100 вида паразити от тялото ни. Една такава алтернативна практика предлага бикловата комбинация от орех, пелин и карамфил, това е комбинация подготвена от д-р Хулда Кларк специално, за да се бори с ракообразуващи паразити без да причинява странични ефекти. Друга полза от тази практика би била полезна за хора, които се намират в райони със замърсена вода.

Кожни заболявания и инфекции:

Екстракта от орех е полезен за третиране на различни кожни заболявания и инфекции. Хората го използват срещу гъбични инфекции, Екстракт от орехтения и микоза, а също и за екземи, псориазис, струпеи & сърбеж, варикозни язви, рани от сифилис, паразитни инфекции на кожата и обриви. Жените оценяват изключително добре този продукт, тъй като е незаменим в борбата срещу вагинално течение.

Други възможни ползи:

Много алтернатнивни медицински практики твърдят, че екстракта от орех облекчава симптомите на подагра, ревматизъм, нарушение във функциите на някои жлези и високо кръвно. Ореха може да стимулира апетита както и да работи като леко слабително.

Ароматизатор за храни:

Освен възможностите му като билково лекарстов екстрактът от орех може да се ползва и за добавяне на вкусен аромат към храни и напитки. Ако харесвате вкуса му, помислете за добавянето на екстракта към бисквитки, торти, сладоледи дори и към сметана за кафе.

Екстракт от орех с най-високо качество и концентрация, може да закупите от ARENATA.com

>> Научете повече за ореха

>> А прочетохте ли тази: Истинска история за силата на ореха

 

източник на информацията: интернет

Коментари