Пречистване на паразити с помощта на билки

ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИТЕ С БИЛКИ

(източник: "Лечение на всички болести" от д-р Хулда Кларк)

ВАЖНО: Преди да приложитете метода, задължително се консултирайте с лекуващия ви лекар или друг здравен специалист.

„ЗЕПИР" ЕООД не носи отговорност за описаните процедури и методи. Ние просто Ви запознаваме с конкретната информация, нека всеки сам прецени как да я използва.

Плоски червеи, кръгли червеи, протозои и дори бактерии и вируси се унищожават със забележителна лекота от комбинацията на зепинг и тази билкова програма. Ето защо тя не се прилага само при рак, но и като общо лечение, което може да помогне при почти всяко заболяване.

1. Екстракт от Орех  

Ден 1 (Това е денят, в който започвате. Започнете веднага, щом получите екстракта): Поставете една капка в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 2: Поставете две капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 3: Поставете три капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 4: Поставете четири капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 5: Поставете пет капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 6: Поставете две чаени лъжички в 1/4 чаша вода. Изпийте я на глътки в продължение на 15 минути (Ако сте над 150 паунда (около 68 кг), вземете 2,5 чаени лъжички. Не вземайте повече от 3 чаени лъжички, тъй като не се получава допълнителен ефект).

Тази доза унищожава всички стадии на метила, останали след зепинга, включително в чревното съдържимо, които не могат да бъдат достигнати от електрическия ток. Алкохолът в екстракта може да ви накара да се почувствате леко замаяни в продължение на няколко минути. Постойте седнали, докато това премине Можете да сложите шишенцето с екстракта в хладка вода, за да се изпари малко от алкохола, но не в гореща, тъй като може да се намали противопаразитната сила на екстракта.

След това вземете 500 мг ниацинамид като противодействие на токсичността на алкохола. Може да почувствате и леко гадене, което продължава няколко минути. Разходете се на чист въздух или просто се отпуснете, докато премине. Можете да прибавите повече вода, мед или подправки, за да направите екстракта по-вкусен.

В продължение на една година вземайте по 2 чаени лъжички седмично, докато заболяването ви остане само спомен. С това ще унищожите всички паразити и техните стадии, които прихващате от останалите членове на семейството, приятелите и домашните любимци.

Членовете на семейството и приятелите ще трябва да вземат от този екстракт по 2 чаени лъжички през седмица, за да не ви реинфектират. Те могат да имат в червата си стадии на чревен метил, без да имат симптоми. Когато тези стадии се предават на човек с карцином, обаче, те веднага се отправят към засегнатия орган

Може би се чудите защо трябва да чакате пет дни, за да почнете да вземате по 2 чаени лъжички от екстракта. Това е за ваше удобство. Може да имате чувствителен стомах или да се опасявате от токсичност или странични действия.

По-бързо преминаване към лечебната доза. Ако след приемане на първата капка от екстракта сте убедени във възстановителната сила на екстракта, можете да вземете 2 чаени лъжички още първия ден.

По-бавно преминаване към лечебната доза. Обратното, ако треперите от страх, че вземате билка или се безпокоите за евентуални странични реакции, вземайте капките, като ги увеличавате постепенно по ваше усмотрение до достигане на дозата от 2 чаени лъжички.

2. Капсули пелин (съдържат 200-300 мг пелин):

Ден 1: Вземете една капсула преди вечеря (с малко вода)

Ден 2: Вземете една капсула преди вечеря (с малко вода)

Ден 3: Вземете две капсули преди вечеря (с малко вода) Ден 4: Вземете две капсули преди вечеря (с малко вода)

Продължавайте да увеличавате по този начин броя на капсулите до ден 14, когато трябва да вземете 7 капсули. Може да приемате тези капсули едновременно или на няколко пъти. На 15 и 16 ден вземете по 7 капсули и след това вземайте по 7 капсули веднъж седмично. Това е Поддържаща противопаразитна програма. Не прекъсвайте програмата преди шестия ден, когато ще сте сигурни, че всички възрастни тре-матоди са вече унищожени.

След това можете да напредвате и по-бавно. Много хора с чувствителни стомаси предпочитат да остават по дълго време на всяка от дозите, вместо да напредват по горната схема. След шестия ден, вие можете да определяте скоростта на промяна в броя на капсулите.

3. Карамфил:

Напълнете капсули от размер 00 с прясно смлян карамфил. Ако не намерите тази големина, използвайте размер 0 или 000. Можете да използвате капсули от желатина или от витамини. Понякога се намират и готови капсули прясно смлян карамфил от 500 мг. Карамфилът, продаван като смляна подправка, не върши работа.

Ден 1: Вземайте по една капсула три пъти дневно преди ядене

Ден 2: Вземайте по две капсули три пъти дневно преди ядене

Дни 3 до 10: Вземайте по три капсули три пъти дневно преди ядене

След десетия ден вземайте веднъж седмично три капсули едновременно като Поддържаща противопаразитна програма.

Вземайте орнитин преди лягане за добър сън. Дори и да не страдате от безсъние, по време на противопаразитното лечение е възможно да имате нарушение на съня.

Таблица за провеждане на билковата противопаразитна програма

Зачерквайте дозите веднага след приемането им.

 

Екстракт от Орех

Капсули пелин (200-300 мг)

Капсули карамфил (500 мг)

Ден

Капки веднъж дневно преди ядене

Капсули веднъж дневно на гладен стомах (преди ядене)

Капсули три пъти дневно по време на ядене

1

1

1

1,1,1

2

2

1

2,2,2

3

3

2

3,3,3

4

4

2

3,3,3

5

5

3

3,3,3

6

2 чаени лъжички

3

3,3,3

7

Веднъж седмично

4

3,3,3

8

 

4

3,3,3

9

 

5

3,3,3

10

 

5

3,3,3

11

 

6

3

12

 

6

Веднъж седмично

13

2 чаени лъжички

7

 

14

 

7

 

15

 

7

 

16

 

7

 

17

 

Веднъж седмично

 

18

 

 

3

След седемнадесетия ден вече не е необходимо да се спазва стриктна схема. Можете да си изберете който и да е ден от седмицата и да вземате и трите билки.

Продължете с Поддържащата противопаразитна програма.

ПОДДЪРЖАЩА ПРОТИВОПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

Вие непрекъснато прихващате паразити! Те са навсякъде около вас! Получавате ги от други хора, от семейството си, от самите себе си, от домашните си любимци, от недобре термично обработени месо и млечни продукти.

Считам, че основен източник на чревен метил е кулинарно недостатъчно обработеното месо. След като се заразим по този начин, ние можем да предаваме метила на други хора чрез кръвта си, слюнката, спермата и кърмата, което значи - целуване по устата, секс, кърмене и отглеждане на децата.

Членовете на семейството почти винаги имат същия паразит. Ако един човек от семейството развие рак или ХИВ инфекция, другите вероятно също имат чревен метил. Затова те също трябва да се подложат на противопаразитната програма.

Един път седмично се вземат трите билки по различни времена или едновременно:

1.   Екстракт от Орех: 2 чаени лъжички на гладно, например преди ядене.

2.   Капсули пелин (200-300 мг): 7 капсули наведнъж на гладно

3.   Капсули карамфил (500 мг): 3 капсули наведнъж на гладно

4.   Орнитин, ако е необходимо

 

Екстракт от Орех

Капсули пелин (200-300 мг)

Капсули карамфил

(500 мг)

Ден

Веднъж дневно на гладен стомах

Капсули веднъж дневно на гладен стомах

Капсули веднъж дневно на гладен стомах

1

2 чаени лъжички

7

7

2

 

 

 

3

 

 

 

4

 

 

 

5

 

 

 

6

 

 

 

7

 

 

 

8

2 чаени лъжички

7

3

9

 

 

 

10

 

 

 

11

 

 

 

12

 

 

 

13

 

 

 

14

 

 

 

15

2 чаени лъжички

7

3

и т. н.

И т. н.

и т. н.

 

         

Единствените последици, които можете да почувствате, се дължат на бактерии и вируси, напуснали мъртвите паразити! След приключване на поддържащата програма не забравяйте да направите зепинг. Тези последици всъщност ви дават да разберете, че наистина сте унищожили нещо. Опитайте се да разберете как сте прихванали паразитите, за да избегнете повторно инфестиране.

ПРОТИВОПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ

Домашните ни любимци имат много от паразитите, които ние сме прихванали, включително Ascaris (най-честият кръгъл червей), анкилостоми, Trichinella, Strongyloides, сърдечен червей и разнообразни тении. Всеки домашен любимец, живеещ в дома ви, трябва да бъде обезпаразитен и да му се провежда поддържаща програма. Ежемесечните посещения при ветеринаря не са достатъчни.

Може да не е необходимо да махнете домашния си любимец, за да се поддържате свободни от паразити. Но ако сте много болен, по-добре е да го дадете на някой приятел, докато се оправите.

Вашият домашен любимец е член на вашето семейство и трябва да го поддържате толкава чист, хубав и здрав, както самите себе си. Това не е никак трудно. Ето рецептата: 1. Магданозена отвара: Вземете една голяма китка магданоз и я кипнете в една кварта (1,14 литра) вода за 3 мину ти. Изхвърлете магданоза. След охлаждането на отварата можете да я замразите на порции в контейнери, съдържащи 1 чаша. Това е месечната доза. Слагайте по 1 чаена лъжичка в храната на любимеца си.

Всички дози са предназначени за 10 паундови (около 5 килограмови) котки или кучета. Удвоете ги, ако вашият любимец е 20 паундов.

Домашните любимци са толкова силно опаразитени, че трябва да внимавате да не ги обезпаразитите твърде бързо. Целта на магданозената отвара е да поддържа добра проходимост на бъбреците, така че отпадъците от мъртвите паразити да се изхвърлят безпроблемно. Те често започват да харесват магданозената вода. Може би усещат ползата, която им носи. Направете това една седмица преди да започнете даването на екстракта Орех.

2.   Екстракт Орех:

Поставяйте по една капка в храната. Не насилвайте домашните си любимци да я изядат пред очите ви. Давайте я на кучетата ежедневно, а на котките два пъти седмично. Повишавайте, ако е необходимо дозата ежедневно, но само с една капка. Например, 30 паундово куче трябва да получава по 3 капки. Не използвайте Екстракта от Орех. Ако вашият любимец започне да повръща или получи диария, можете да очаквате да изкара паразити. Те са изключително заразни и опасни. Никога не позволявайте на децата да почистват тези материи.  Засипване със сол и йод (Използвайте „Повидонйодин", антисептик, който ще намерите в аптеките) и оставете да подейства 5 минути. Същото направете, ако материите са около дома. След почистването им измийте ръцете си с разреден житен спирт (1:4) или водка. Внимавайте децата да нямат достъп до алкохола (не разчитайте на дисциплината). Не купувайте за целта изопропилов алкохол. След седмица започнете да давате пелин.

3.   Капсули пелин (200-300 мг): отворете една капсула и поставете най-малката възможна щипка пелин върху суха храна. Правете това в продължение на една седмица, след което включете карамфила.

4. Капсули карамфил: отворете една капсула и поставете най-малката възможна щипка върху суха храна.

Правете всичко това постоянно, за да не се страхувате от своите домашни любимци. Забележете колко весели и щастливи стават те. Напредвайте бавно, за да свикнат да изяждат всичко. Да повторим:

♦    Седмица 1 - отвара от магданоз.

♦    Седмица 2 - отвара от магданоз и екстракт от орех.

♦    Седмица 3 - отвара от магданоз, екстракт от орех и пелин.

♦    Седмица 4 - отвара от магданоз, екстракт от орех, пелин и карамфил.

 

Отвара от магданоз

Екстракт

от Орех

(Доза)

Капсули

пелин

(доза)

Капсули

карамфил

(доза)

Седмица

Чаена лъжичка върху храната

Капки върху храната, два пъти седмично за котките, ежедневно за кучетата

Отворете капсулата, сложете най-малката възможна щипка

върху храната

Отворете капсулата, Сложете най-малката възможна щипка върху храната

1

1 или повече

в зависимост от теглото

 

 

 

2

1 или повече

1

 

 

3

1 или повече

1 или повече

1

 

4

1 или повече

1 или повече

1

1

5 и т. н.

1 или повече

1 или повече

1

1

             

 

Коментари