Паразити - част 3

Наличието на паразити в организма ни е проблем за който много от нас предпочитат да не мислят. Хората често разбират че са се превърнали в инкубатор за тях, едва когато е твърде късно. Веднъж проникнали в човешкото тяло, паразитите се разпространяват бързо и навсякъде: в черния дроб, в червата, в тъканите, в очите и дори в мозъка.

Те буквално изсмукват жизнени сокове от тялото, поглъщат хранителни вещества, а в замяна отделят в нас токсини и силни отрови.

Трихинелите се установят в мускулната тъкан, предизвиквайки тежък ревматизъм. Могат да се разпространят и в мозъка предизвиквайки сериозни психически отклонения в гостроприемника им често докарвайки го до психиатрична клинника.

Echinococcus се установява в черния дроб предизвиквайки огромни по размери тумори. За „щастие" повечето от червеите живеят в червата ни и обикновенно са с големина между 9 мм и 30 см. Въпреки това има паразити, като тенията например, които освен, че се размножават невероятно бързо, достигат и до размери от по 12-15 м. и живееят до 25 г.

Ascarids отлага за един ден до 250 хиляди яйца и всичко това се храни със сокове от храната ни, кръв и тъкани.

Дори и три отрицателни изследвания за глисти направени през определено време не ви гарантират, че сте здрави. Ефективността на този метод е само 12-20%, тъй като е много вероятно паразитът просто да не е снесъл яйца в периода на изследването.

Този филм Ви запознава със суровата действителност, без да пести от нищо.

Това е от филмите за които наистина може да се каже, че е жизнено важно всеки да гледа.

Ние сме наясно, че няма по-голяма сила от знанието и затова Ви предоставяме информацията която имаме, пък нека всеки сам да предцени как да я използва.

Подобни видео клипове

Паразити - част 1 Паразити - част 1
Паразити - част 2 Паразити - част 2