Спасих жлъчния си мехур

Обновена в 11:43 на 13/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

жлъчен мехурКогато Руби се роди за пръв път имах проблеми с жлъчката и отидох в болницата.  Докторът ми каза, че не стоя правилно, докато я кърмя и ме изпрати вкъщи. Следващата нощ отново имах криза и се върнах обратно в болницата и докторът ми каза, че имам панически атаки и да дишам в кафява хартиена торба. На следващият ден посетих своята сестра и тя заподозря камъни в жлъчката и ме изпрати на изследвания. Същата нощ бях отново в болницита, заради още кризи, но този път ми взеха кръв и направиха ултразвук, което потвърди наличието на камъни в жлъчката.

Бях записана в 60-дневен списък за изчакване за операция. В това време, потърсих в интернет какво е жлъчният мехур и какво прави и тогава открих програмата за прочистване на черния дроб и уебстраницата, така че решеих да опитам и бях впечатлена от стотиците камъни, които излязоха. До днес съм направила 20 програми и съм изхвърлила 2742 камъка, с различни разбери. Прочетох книгата на д-р Кларк, "Лека за всички заболявания" и съм правила всички четири прочиствания (билков, бъбречен, на черния дроб и на червата) и го правя отново, за втори път.

Когато за пръв път открих програмата за прочистване на черния дроб, четох много и видях всички двичси и също така, различни уеб страници, които потвърждаваха прочетеното. Когато видях съставките, знаех че те са безвредни и си помислих, че нямам какво да губя, но не исках да преживея още една болезнена криза, така че опитах и се молих за най-доброто.

От както започнах с прочистванията, изглежда, че вече нямам сиптоми на Крон, както преди. Подуването се намали, гьденето престана и вече не страдам от запек. Вече няма деария и апетитът ми се повиши. Колкото повече прочиствания правя, толкова повече се подобрявам и поддържам нормално тегло.

Когато се разболях, аз не се съгласих с лекарите, тъй като те не се интересуваха от алтернативна медицина, а само от лекарства и операции и аз смятах, че животът ми свършва и се депресирах за около две години, докато нещата не се подобриха. Докторите не можеха да кажат защо съм развила болестта или как да ме излекуват, а аз отидох искайки да разбера какво се случва с мен. Исках да знам защо съм болна на 22 годишна вързаст и бях отишла, за да получа отговори и бях решила да ги открия. Бях впечатлена от нещата, които открих и научих за себе си, а лекарите не желаеха да ми отделят време. Разказах на всичките си приятели и роднини какво съм откила, някои са впечатление, други са далеч от убедени. Намерих и Информационния център на д-р Кларк и онлайн магазина и от тогава използвам тези уеб страници и редовната кореспондеция с Кристина за съвет и помощ. Кристина е невероятно полезна и отговаря на моите въпроси.

СЛЕД КАТО САРА Е НАПРАВИЛА НЯКОЛКО РАЗЛИЧНИ ПРОЧИСТВАНИЯ, ТЯ МИ ИЗПРАТИ ИМЕЙЛ, ЩАСТЛИВА, ЧЕ Е УСПЯЛА ДА ИЗБЕГНЕ ПРЕМАХВАНЕТО НА СВОЯ ЖЛЪЧЕН МЕХУР:

Относно: Въпрос относно програмата за прочистване на черния дроб - Сара Раян

Здравей, Кристина

Познай какво, тази сутрин ми направиха ултразвук и имам един, може би два, останали камъка в жлъчния мехур. Лекарката ми каза, също така, че жлъчният мехур изгежда здрав и работи отлично. Бе впечатлена от моите прочиствания с Епсом сол и зехтин. Благодаря отново за съвета. Сигурно получаваш стотици имейли на ден и се справяш много добре с бързите си отговори. Много оценявам това.

Сара

 

Коментари