Зепер“ и малария, гастроентерит, парализа и много други заболявания

Обновена в 11:04 на 13/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

малария, гастритКакто може би си спомняте, аз пътувам много като мисионер по всичките шест континента. Преди около две години, ви пратих няколко сведения от Уганда, по отношение на лечението като резултат от използването на уредите „Зепер“, които изпратихме на преподобните там. Току що се прибирам от среща в Конго, където трима преподобни от Уганда предоставиха информация за много случаи на излекувани от малария, гастроентерит и много други, благодарение на „Зепер“. Два от случаите останаха ясно в главата ми:

Лявата половина на един мъж е била парализирана в продължение на 5 години и той не е можел да ходи. След само две използвания на уреда, той отново е проходил.

Малко дете било доведено от своята майка. Детото имало подут корем и не можело да яде. Коремът му бил твърд при допир и са му дали colloidal silver. След извесдтно време детето започнало да повръща и много, много червеи излязли с повръщаното. Подуването спаднало и детето можело да яде отново.

В Боливия, миналият август, се запознах с 12 годишно момиче,  което имаше подута долна устна, по която имаше множество гнойни образувания. Тя бе посетила 11 доктори за последните четири години и никой не бе успял да диагностицира проблема й.

Била принудена да напусне училище и не й било позволено да играе с децата в училище за четири години. Училищните власти били притеснение, че може да бъде заразно. Дадох уред „Зепер“ на една меснна сестра и тя прилагаше програмата върху детето, заедно с colloidal silver и sav.

Два дни по-късно, когато заминавах за летище Ла Паз, семейството дойде да ме види, заедно със своето малко момиченце. Устната й вече не беше подута, инфекцията я нямаше и бяха останали само няколко малки точици. Тя се усмихваше от ухо до ухо и това направи цялото ми пътуване по- приятно.

Нека Господ да благослови д-р Кларк и вашата организация за невероятна помощ за децата господни по света.

Преподобни БК

 

 

Коментари