„Зепер“ и „прочистването“

Обновена в 11:13 на 13/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

прочисване на организъмЗдравей, Дейвид

Сведения.

Преди около 15 години бях диагностицирана с ME, защото симптомите ми бяха хронична ментална и физическа умора. Положението ми се влошаваше прогресивно през следващите 3 години, докато не бях поставена на легло и не можех да ходя и през повечето време имах нужда от количка, за да се придвижвам от и до леглото.

Периодът ми на концентрация беше дълъг едва няколко минути и ми беше трудно да слушам, когото и да било, и очите ми бяха много чувствителни на светлина, така че седях главно в затъмнена стая. Дори не можех да се обаждам по телефона, тъй като пръстите ми не можеха да натискат копчетата. Храносмилателната ми система бе толкова отслабена, че не можех да ям повечео храни и диетата ми бе проста и безвкусна. Прекарах шест седмици в болницата в Олдчърч, където диагнозата бе Кандида и МЕ, което направи нещата по-лоши. Лекарите ми дадоха Прозак и прекарах следващите 6-8 седмици като зомби, следващите 9 месеца в опит да прочистя системата си от последствията.

Слухът ми стана супер чувствителен и можех да чуя всички наоколо, дори и да шепнеха и всичко това постави невероятно напрежение върху връзката ми, така че със съпругът ми се разделихме.

В началото на май, брат ми преживя радикална промяна в здравето си, благодарение на съветите на д-р Кларк, така че реших, че е време да потърся алтернативен начин за подобряване на моята ситуация, тъй като докторите не ми предлагаха работещи, за мен, варианти. Лорен ми изпрати „прочистването от паразити“, но за съжаление, в началото се почувствах доста болна. За това реших да прекарам 3 нощи с Л, опитвайки различни органични продукти и лечения, включително „Зепер“ и малко, по малко, можех да се подложа на прочистването.

Невероятно, но след първите 24 часа, за пръв път си взех истинска вана, нещо, което не бях правила от 10 години! Беше толкова хубаво, че имах си взех още една на другия ден и беше невероятно.

Прекарахме си добре – дори отидохме до местният благотворителен магазин и се посмяхме заедно с дамите зад щанда и аз определено ставам все по-силна.

Ако мога да помогна на някого другиго с тяхната борба, моля, обадете ми се

ЛП

Коментари