Спасението от „задължителните“ ваксини

Обновена в 10:46 на 20/08/2013 г.

дете, което го ваксинират„Още по-лоши са хората, които не просто избират да не имунизират себе си и децата си, а влагат усилия в това да разколебаят и останалите“ – смята д-р Кунчев. – „Това ще го има винаги. Но когато е много агресивно и безотговорно, започват активно да пречат и на останалите.“ (Из „Ваксина срещу сектантските разбирания“, оргия на псевдонаучен диктат и пропаганда в „Капитал“)

След като припознах себе си като един от „най-лошите“ и „най-безотговорни“ хора според мирогледа на псевдонаучно-религиозно-ваксинопропагандиращ фанатик д-р Кунчев, смятам да заслужа тези епитети, като дам няколко практически съвета как да избегнете „задължителните“ ваксинации на детето си с токсичните коктейли, които наскоро отнеха живота на поредно бебе.

Първоначално бях решил да напиша рецензия на статията в „Капитал“, но размислих. Анализирах само два цитата, които са достатъчно красноречиви. Реших да не се боря с вятърни мелници, нито със самозванци, които се имат за по-умни, отколкото демонстрират думите им. Има ли смисъл да се занимаваш с индивиди, които не се аргументират с нищо друго, освен с маргинализиране на идеологическите си противници и своеволно боравене с прилагателни – например „добра информираност“ срещу „неаргументираните твърдения“? Това, което те твърдят за „сектантите“, „сектантите“ могат да им го върнат с обратен знак. Така че не, няма смисъл — повечето хора отдавна са преценили чии аргументи са по-силни и са направили избора си.

Вместо N-тите препирни на „добрите“ срещу „лошите“, избрах най-сетне да отговоря на често задавания въпрос от онези, които отдавна са претеглили аргументите на двете страни и са взели решението:

„Вече знам, че ваксините са вредни, но са задължителни. Какво да правя?“

Ако сте един от родителите, които през последните няколко години по един или друг повод ме питахте това – по-напред: поздравления! Защото това означава, че вече сте прозрели псевдонаучния диктат и не сте склонни да правите жертвоприношение на детето си само защото някой някъде е убеден от ползите на масовите ваксинации. Това означава също, че не разглеждате вашето дете като „допустима и статистически приемлива жертва“, ако смъртта или трайното му неврологично увреждане уж ще даде шанс на други хиляда деца да живеят здрави и щастливи.

Да, въпросът със „задължителните“ масови ваксинационни програми никога не е бил въпрос на наука, а на морал. Морал, какъвто напълно липсва у Доктор-Кунчовците, присвояващи си вашите потомци. Но децата са си ваши, вие сте отговорни за тях – ако смятате, че рискът от ваксините надвишава предполагаемите ползи от тях, това е ваш избор. И можете да упражнявате този избор, както и правото си да кажете „не“, гарантиран ви от българската Конституция в частта за вашата телесна неприкосновеност.

Първи съвет: Конституцията е „пожелателна“, интересите на фармафията – „задължителни“

Макар Конституцията да ви гарантира защита срещу „задължителните“ ваксини чрез правото ви на телесна неприкосновеност, съветвам ви да НЕ разчитате на това. Правилно прочетохте – не ви съветвам да се борите срещу „задълженията на хартия“ с не по-малко илюзорните „права на хартия“. Причината е, че Конституцията регулярно влиза в противоречие с противоконституционни закони, наредби и своеволни изисквания на този или онзи властник. Ако изберете пътя да търсите правата си чрез съдебната система, ви очакват големи разходи и ходения по мъките, а накрая – почти сигурни разочарования.

Такива са моите наблюдения върху опита на пробвалите (не само у нас, но и в чужбина). В случай че сте убедени във вредата от ваксините и искате да опазите децата си от тях, има по-ефективни начини. И ако сте склонни да правите харчове, нека да не е за адвокати, а за нещо по-смислено и по-полезно за премахване на примката от врата…

Втори съвет: Намерете си истински специалисти, които да се грижат за вас

Пропагандните статии като тази в „Капитал“ целят да ви убедят, че лекарските кабинети се обитават само от клонинги на „водещи специалисти“, като цитираните там д-р Кунчев, акад. Петрунов, д-р Мира Кожухарова. Това не е вярно, колкото и да са гръмогласни, упорити и натрапчиви мисловните полицаи от медиите на олигарсите Иво Прокопиев, Марешки и Лъчо Мозъка! Стига да се въоръжите с търпение и да проявите упоритост, ще намерите чудесни и кадърни лекари, които са напълно наясно със сигурните рискове и вреди от масовите програми за ваксинация.

Казано инак, сменете си лекаря с такъв, който не упражнява псевдонаучен диктат и няма ви гледа като „полезно изкопаемо“ или „сектант“, когато му кажете, че няма да пишете вашето дете доброволец за „вечната и частната война на д-р Кунчев“ срещу постоянно развиващите се болести, които непрекъснато се усложняват именно заради ваксините:

„Тъй като природата се развива – и ние се развиваме и създаваме нови и по-мощни оръжия и антибиотици и антивирусни средства и ваксини, но микроорганизмите, вирусите и бактериите също не „спят“. Те непрекъснато се променят, търсят нови варианти, по които да избегнат нашите защитни оръжия, свикват с антибиотиците, някои даже започват да ги използват за храна, така че тази борба ще е вечна и непрекъсната“, смята Кунчев.

Да, самият той в статията на „Капитал“ признава в прав текст, че ваксините са измама и само водят до необходимостта от създаване на следващите ваксини, докато всъщност опитва да ви убеди в противното. Двете противоречиви идеи на „водещия специалист“ някак намират начин да съжителстват в неделимо цяло. Ето на това в психологията му се вика когнитивен дисонанс. И ако не беше трагично, можеше да се посмеем.

Имайте предвид, че намирането на читав лекар може да е трудно. Твърде вероятно е да намерите вашия човек чак след дузина разочарования от срещата с програмирани биороботи в бели престилки. Когато откриете правилния лекар, той/тя ще ви каже как се заобикалят „задължителните“ ваксини. (Няма да навлизам в подробности тук, за да не информираме „добрите“ властници и олигарси какъв е номерът.) Не е необходимо вие да учите знаещите лекари, добре ориентирани и в условията на средата. Така, с намирането на читав човек, проблемът ви приключва. Дори въпросният лекар да е пред пенсия, той/тя един ден ще може да ви насочи към колега, който да продължи делото и да защитава интересите ви за години напред.

ваксина

Трети съвет: Ако живеете в малко населено място

Не всички живеят в големи градове, затова издирването на лекаря, когото търсите, може да е особено проблематично. Все ще го намерим, ако подбираме един измежду сто. Но когато „изборът“ се състои, да речем, от две зомбита, които надменно ви смятат за по-тъпи от тях и претендират, че са по-добри родители от вас, ще се наложи да опитате с тежката артилерия в аргументацията. Коя е тя? Инвестирайте в здравето на детето, като платите за ваксината и труда на лекаря, но с уговорката че ваксината няма да отиде в тялото на хлапето, а в кошчето за боклук. Можете да сте убедени, че вярата на зомбито в ползата от ваксините е по-слаба от вярата му в силата на парите. Вашата парица може да се окаже царица! Именно това е най-честото средство за спасение от „задължителните“ ваксини, което се практикува от мои познати.

Съветът ми може да се разглежда като призоваване за даване на подкупи и в същността си е точно това. Съответно, изберете ли този подход, бъдете разумни и не се хвалете пред когото ви падне. Споделяйте опита си само пред хора, за които сте сигурни, че споделят вашите възгледи и търсят решение на проблема, който самият вие сте имали доскоро. Ако се изправите пред моралния въпрос – дали подкупът е грях – размишлявайте кое е по-важното: да угодите на пропагандаторите и екзекуторите на фармафията, които ви вменяват задължения, или да угодите на Бога, който ви е поверил грижите за една душа, за да ѝ създавате условия за пълноценен живот във физическо тяло без отрови и неосакатена нервна и имунна система. А след това се запитайте на Кого ще ви е по-трудно да отговаряте за (без)действията си.

Четвърти съвет: Страната на неограничените възможности

Не, няма да ви карам да емигрирате в Щатите. В много отношения там вече е по-зле и от родната действителност. Страната на неограничените възможности е не друга, а България, доколкото репресивните органи на властта са твърде заети да укрепяват клатещия се трон, за да ви обръщат специално внимание – например, дали се САМОзадължавате с приема на една или друга ваксина. Казано накратко – минавайте между капките! Ако го правите тихомълком, обмислено и разумно, почти със сигурност ще минете „извън радара“ на Големия брат.

Давам този съвет след богат личен опит, практически доказан, че е работещ. Споделял съм вече на няколко пъти, че, наред с други неща, преди години просто не се явих на една „задължителна“ наборна комисия за поставяне на МАНТУ. Имаше ли заплахи за икономически репресии (глоби) и дори лишаване от свобода? Имаше. Нито глоби съм платил, нито съм лишен от свобода. Думата „задължително“ означава единствено и само това, което означава за ВАС. А за мен тя не струва и колкото хартията, на която е написана, ако влиза в противоречие с вътрешния ми усет за „редно и нередно“, „морално и аморално“, „свобода и тирания“.

Всъщност това със заплахите за „лишаване от свобода“ и „родителски права“ е направо комично, когато имаме предвид, че реално лишени от свобода са всички, които се връзват на риториката, че ваксините наистина са задължителни. Диктатът и задълженията сами по себе си говорят за всичко друго, но не и за предоставена свобода.

Свободата, драги мои читатели, не се дава даром. Или я имате в себе си, или я нямате. Ако я имате, пазете я и я защитавайте като очите си. Разбира се, казвам всичко това само за родители, които оценяват децата си по-скъпо, отколкото детските надбавки…

Пети съвет: Училище за свободолюбиви

От една страна, Конституцията ви гарантира право на телесна неприкосновеност и защита от нежелани медицински манипулации1. От друга страна, Конституцията ви гарантира правото на образование, което според законите е и задължително до навършването на определена възраст. Понеже нашата страна не би била това, което е, ако нямаше юридически абсурди, трябва да се откажете от пълните права над тялото си или това на вашето дете, ако искате да се възползвате(?!) от… задължителното(!!!) образование. Правното положение е пълна лудница, затова не очаквайте лудите с тогите или костюмираните в парламента да решат противоречието и да се откажат от оргията на безумията си.

Проблемът може и трябва да си го решите единствено и само вие.

Предвид правната каша, вече трябва да е ясно защо не препоръчвам съдебни разправии и харчове. Просто не можете да играете на чужда игра, при която правилата се променят в движение от противниковия отбор, а да очаквате, че ще спечелите. Човек трябва да е много наивен, за да си причини подобно изживяване2. Когато знаете, че има не едно, а няколко решения, независещи от противници, нито от непременно набиране на съотборници, реално няма какво да ви спре.

Ако изберете Втори и Трети съвет, описани по-горе, в книжката на хлапето ви ще са вписани всички „задължителни“ ваксини, без в тялото му да циркулират сквалин, тимеросал, други тежки метали и поболяващите боклуци на Доктор-Кунчевите „усъвършенствани ваксини“. Предвид това, спокойно можете да го запишете в държавно училище, за да учи за великите дела на Бойко Борисов и неговите славни предшественици, създаващи все по-натрупващите се юридически абсурди.

Ако изберете Четвърти съвет, трябва да сте готови да се вкарате в поредното приключение – този път не в издирване на читав и осведомен лекар, а в търсене на училище, където псевдонаучният и политическият диктат не са на почит. Вероятно много скоро ще се убедите, че такова школо присъства по-скоро в областта на мечтите и само в тепърва очакващия времето си Троичен социален организъм, където самозвани, фанатизирани и най-вероятно корумпирани пуяци, като д-р Кунчев, няма да имат механизъм за контрол кой, къде и как образова децата си и при какви „задължителни условия“ за място в класната стая.

Та за приключението в издирването на такова свободолюбиво школо. Ами причината е ясна – докато един лекар може да поеме някои рискове, като се опълчи тихомълком срещу тиранията, при училищата е по-сложно, понеже там решенията обикновено се взимат от много хора на базата на „груповата отговорност“, която изключва каквато и да било ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ. Така че, изберете ли Четвърти съвет…

мислете за домашното образование,

при което вие, като родители, решавате КАКВО и КАК да учи повереното ви от Бога дете. Ако искате, го учете за житието и страданията на Бойко Борисов и предшествениците му. Ако искате – за „Моята молитва“ на Ботев, изхвърлена от държавното образование, понеже молитвата е ПРОТИВ бога на самозабравилите се царе и патриарси. Излишно е да се заблуждаваме – домашното образование не е легализирано и най-вероятно никога няма да бъде. Не защото е по-лошо от държавното – напротив – а защото е потенциална заплаха срещу индоктринацията на малките, тъй необходима за укрепване на клатещите се тронове и корони. Но това, че нещо не е законно, не означава автоматично, че не трябва да го правите или че е неморално – не и когато законите се приемат или отхвърлят от най-голямата пасмина във всемира. Правете това, което смятате, че трябва да правите, пък да става каквото ще – Господ обича смелите и презира страхливците.

Обобщение

Ако се САМОзадължите и поддадете на терора с ваксините, можете да очаквате едни проблеми - такива, каквито има от онзи ден поредното почернено семейство; или такива, каквито имат всеки ден родителите на аутисти. Ако изберете някой от начините да се отървете от токсичната стока на фармафията, можете да очаквате друг тип проблеми – със слугите на фармафията, позиращи като ваши народни представители, и техните репресивни органи. Винаги има рискове, но и винаги можете да избирате кои от тях да поемете.

Ако сте очаквали съвети, които приключват с „и заживели щастливо до дълбоки старини“, съжалявам – аз не пиша детски приказки. Но пиша нещо, което ще позволи на децата да доживяват до дълбоки старини, вместо да умират, преди да са проговорили, с инжекция в ръката. За да могат един ден, неосакатени и напълно използващи потенциала си, на свой ред да се борят до сетен дъх срещу ваксините и тираните, които ги натрапват с псевдонаучен диктат и злоупотреба с власт.

Един колкото лош сектант, толкова и отговорен,

Иван Стаменов – Стопанина

Ad Hominem: Специални благодарности на д-р Кунчев и pressтитутката от „Капитал“ за безотговорността и безмерното им нахалство да публикуват памфлета си точно в деня, когато ваксините отнеха поредния детски живот в тъжна полза на обогатяващата се черна статистика. Без този стимул едва ли щях да публикувам публично онова, което досега давах като изпитани решения само в частна кореспонденция.

източник:  http://www.otizvora.com

Коментари