Има ли смисъл от ваксинирането?

Има ли смисъл от ваксинирането?Това е превод на рекламна брошура, издадена от обществото, на което д-р Ланка и Карл Крафелд са президенти. В действителност те окуражават хората да пишат до правителството за действително доказателство за съществуването на вируси, тъй като именно на това се основават твърде много научни „доказателства”. Въпреки че това бе направено в средата на миналата година (не е упомената годината, бел.прев.) в Германия, както и в Австрия, а отчасти и в други европейски страни, до този момент нито едно правителство не е предоставило такова доказателство или дори препратка към някоя научна публикация! Аз ще започна подобна кампания тук, в Обединеното кралство и бих се радвала да видя това да започне във всяка страна.

Клаудия - Асоциация наука, медицина и човешки права

ИМА ЛИ СМИСЪЛ ВАКСИНИРАНЕТО?

Не! Защото ваксинирането е пълна измама. Никога не е било възможно да се създадат болести със съответните микроби. През 1882 година бактериологът Робърт Кох започва научна измама по политическа поръчка. Тъй като нито той самият, нито някой друг успява да причини желаните заболявания с бактерии, той предизвика (с безумни и жестоки животински експерименти) „подобни симптоми” и определя това като доказателство за способността да се инфектира някой. Всички, които ваксинират, се позовават на тези експериманти от 19-ти век.

Да! Ако човек приема и одобрява факта, че правителствата по света необратимо вкарват в тялото нервни отрови като живак, алуминий, разтворители и т.н. чрез заобикаляне на детоксикацията с ваксинация. Тези нервни отрови предизвикват постепенно затъпяване, проблеми с развитието от всякакъв род, парализи и смърт на ваксинираните и разрушават волята на човешките същества. Ако реакциите на ваксините надхвърлят средното ниво, законът говори за „увреди от ваксина”.

Не! Защото „възможността за заразяване” е определена като отравяне от научната медицина (Вирхов, Макс фон Петенкофер, Ръш, Клайн и др.), която обективно точно е приела разделението на болестите между отравяне, дефицит и мозъчни дисфункции. А латинската дума за отрова/отравяне (например във вода чрез фекалиите, гниещи отрови във храната и в труповете) е вирус. Експериментите бяха проведени публично, което опровергава становището за „инфектиране” чрез микроби и ваксинация.

Да! Ако човек приема и одобрява, че „ваксинирането” превръща човешкото същество в лесно манипулируем обект, който вече вярва, че здравето не идва отвътре, а се нуждае от силна държава и нейната фармацевтична индустрия. Защото този, който позволи да бъде ваксиниран, ще позволи каквото и да е и повече няма да забелязва, че е тровен и убиван с антибиотици, химиотерапия, облъчване, генна технология и т.н.

Не! Защото нито един от тези „вируси”, за които се твърди че ви разболяват, като дребна шарка, полио, хепатит, СПИН, ебола, молбили, паротит, рубеола и тикови вируси, никога не е виждан, изолиран или е доказано, че съществува. Официалната медицина е създала тези „вируси”, за да прикрие вредите от ваксини и медикаменти. Този факт лесно може да бъде проверен от всеки. Не съществува публикация в научната литература, в която даден учен да показва и доказва, че е изолирал и охарактеризирал съответния вирус извън болен човек. Има учебници по този въпрос, съдържащи подправени понятия, модели и снимки на клетки представени като „вируси”. Всеки аматьор може в рамките на няколко дни да се научи да изолира, фотографира и охарактеризира вируси, които съществуват и всички от които са безопасни.

Да! Ако човек приема и одобрява, че чрез „ваксиниране” в Третия свят се извършва масивен „контрол на населението”, т.е. евтаназия. Ваксините там съдържат хормони на бременността за предотвратяване на зачеване, генно модифицирана нуклеинова киселина за стерилизация на мъжете, плутоний, с който са отровени цели племена и т.н. Ако същите нервни отрови, съдържащи се във ваксините в тази страна (Германия, бел.прев.) се завишат в много по-високи концентрации – до 100 и 1000 пъти, резултатът от „увредите от ваксина” – остра чернодробна недостатъчност, водеща до кървене в цялото тяло – ще се определят като „ебола”, „марбург”, „кримска-конго”, „ласа” инфекция и т.н. или като „СПИН”.

Не! Защото от Пастьор насам нито една ваксина не съдържа това, което се твърди, че съдържа – вируси или части от тях! Ако някой направи запитване до отговорните органи, отговорът, който ще получи е, че това е фирмена тайна на производителя, която трябва да се защитава от държавата. Здравните власти, медицинските асоциации и лекарите крият, че всяка ваксина съдържа отрови като живак, алуминий, разтворители и т.н., без които „серумът” никога не би направил реакция!

Да! Ако човек приема и одобрява, че Центърът за контрол и превенция на болестите и EIS, а следователно и Пентагона манипулират националните здравни власти чрез СЗО и са създали чрез парламентите законова рамка, която да прекрати гражданските права по всяко време и навсякъде, и която упражнява психически терор срещу собствения си народ, който е доказано че предизвиква заболявания, като се правят измамни изявления за биологична война, например антракс, шарка, полиомиелит и др.

Не! Защото всички цифри, представени от държавата ясно показват, че „ваксинациите” никога не са имали влияние върху намаляващия брой заболявания, а точно обратното. Това е една лесно разкриваща се измама на любителите на ваксинирането при правенето на статистики.  Същото се случва и при определянето на различните „инфекциозни” заболявания. Те постоянно се променят с цел да се докаже от една страна успехът на „ваксинирането”, като например промяната в дефиницията на „дребна шарка” и „полиомиелит”, за да се покаже тяхното изчезване и от друга страна да се въведат нови „инфекциозни заболявания”, като СПИН например.

Да! Ако човек приема и одобрява, че в собствената му страна се случва геноцид, защото германският наказателен кодекс определя „ваксинирането” като геноцид: „Този, който има  намерение за пълно или частично унищожение на национална, расова, религиозна или етническа група като такава, налага условия на живот, които са подходящи за извършване на тяхното физическо унищожение, пълно или частично, ще бъде наказан с дългосрочно лишаване от свобода. В по-леките случаи наказанието е не по-малко от пет години.” Обжалване!

Вие, които продължавате да препоръчвате, осъществявате или разрешавате ваксинация, след като сте прочели изложените факти – съветът е да проверите фактите, изложени в тази брошура! Най-лесният начин да направите това е да поискате от съответните власти научни публикации, в които някой учен заявява и доказва, че е изолирал и показва съответния причиняващ болестта „вирус”, взет от болен човек. Това се нарича спазване на първия постулат на Кох, който медицината пренебрегва.

Законът тук изисква доказателство, съобразно настоящото състояние на науката и технологията. Затова доказването на съществуването на „вирус”, който причинява заболяване изисква термионна микроскопска снимка на изолирания вирус и биохимична характеристика на вирусните компоненти. Тъй като такова доказателство не съществува никъде, става ясно, че нервните отрови във ваксините се вкарват умишлено в населението. С тази желана измама и отравяне на населението, всеки гражданин е длъжен да повдигне обвинение заедно с полицията срещу извършителите и останалите, замесени във ваксинациите.

В нашата книга „Ваксиниране – геноцидът на третото хилядолетие?” се съдържат задълбочени факти и историята на „ваксинирането”; доказателства от властите, като например как президентът на Австрийската медицинската асоциация, д-р Ото Пиета, се е опитал с помощта на съда да предотврати факти за ваксинациите да станат публично достояние; хора зад кулисите обясняват защо Американското правителство използва създаването на страх в здравните услуги от 1951 година като политическо средство;  разкази от майки за ваксинирането и скрити факти за СПИН, Луда крава и други разследвания представени на обществеността за първи път.

Коментари