„Зепер“ и дебелото черво

Обновена в 11:27 на 13/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

жена с болки в коремаДокторе, имах проблеми с дебелото черво, от лявата страна на торса. Общо практикуващ лекар ми каза, че е проблем с дебелото черво, както и специалист. Опитах да използвам тяхното решение за три месеца, но без успех.

Пре-прочетох книгата ви лек за всички болести и използвах уреда „Зепер“ три пъти, още на втория ден от използването, се отървах от ендо-паразит, черен с лилави окраски и изглеждаше все едно е разделен. Паразитът бе дълъг 9 инча, но това бяха едва 60% от дължината му, останалите 40% отидоха в канала. На следващият ден, изкарах около 3 инча от някакъв паразит, който смятам, че беше последната част от пъвия. Това бе в резултат от използването само на „Зепер“. След това започнах да използвам  билки, но продължих с уреда за още 9 дни. Никакви паразити повече, но имах леки болки в областта на сърцето за няколко дни, но те вече са напълно изчезнали и понече нямам болки в областта на червата. На 71 години съм и се интересувам много от здравето си.

Грижа  се за своята 92 годишна майка и започнах да я третирам с „Зепер“ и билковото прочистване. Процедирам бавно с нея. В момента тя не взима никакви медикаменти.

Започнах да намалявам дозата на предписаните й лекаства на първи март 2004 година. Нещо, което може да намерите интересно, EFA размътваше мисълта й доста. Също така тя взима орална EDTA.

Никой не си и мислеше, че тя ще бъде жива и месец без своята количка.

Тя използва проходилка и разсъдъкът й изглежда, че се завръща.

Благодаря ви за изобретяването на „Зепер“.

ДжР

Коментари