Стопяване на тумори и отслабване с чесън

Обновена в 10:39 на 24/02/2014 г.

Според източниците рецептата за стопяване на тумори и за отслабване  е на възраст 5000 години и е от Тибет, където била прилагана отдавна.

Една ефикасна рецепта била намерена през 1971 година от една европейска експедиция на ЮНЕСКО в Тибет. Намирала се е в един тибетски манастир написана върху глинени плочи. Не е напълно сигурно дали е тибетска или е взета от някои съседни страни и как е била правена със спирт, след като тогава не го е имало. Все пак тя е известна и с това, че тези, които са я прилагали са доволни от нея за здравето си, а както обясняват тя е полезна за стопяване на тумори и на излишните мазнини, подобрява храносмилането, предпазва кръвоносните съдове против инфаркт и инсулт, полезна е за зрението и други.

Тибетска рецепта за стопяване на тумори и за отслабване.

Тези ползи за кръвоносните съдове и за всичко останало може да се каже, че има подмладяващ ефект за целия организъм. Ето какво е необходимо за приготвянето на рецептата:

Почистен чесън – 350 г, след което се стрива в дървено хаванче и се взема стритият чесън. Вторият продукт е чист етилов спирт 96% – 200 г. Стритият чесън се слага в чист и сух съд, например буркан и се залива със спирта. Тази смес се затваря плътно за 10 дни. Разклаща се от време на време и се държи от самото начало на тъмно. Прецежда се и след 2 дни вече е готова за употреба.

Пие се по определена схема за всеки ден. Слагат се определен брой капки от чесновия сок в прясно мляко – 50 мл, 20 минути преди ядене 3 пъти на ден.

Схемата за пиене на рецептата за стопяване на тумори и за отслабване е в снимката. Тя може да бъде повторена след 5 години.

Пиене на рецептата по дни.

източник: www.lechitel.net

 

Коментари