Какво е Гуарана?

Обновена в 09:06 на 08/01/2015 г.

Гуарана всъщност е храст, който ражда ярко-червени плодове, които малко приличат на малки очи. Тя има черни семена, богати на веществото, наречено гуаранин която е сравнима с кофеин. Семената му са танин, теобромин и теофилин алкалоиди.

Как храстът помага за отслабване?

Преди да започнете да го приеме, това е един отличен въпрос да си зададете. Успехът и безопасността на този продукт не е бил открит по случайност. Тя претърпя сериозни разследвания от учените, преди да се препоръчва за употреба от човека. Преди да решите дали този продукт е добър за вас, прегледът на изследване, проведено за него ще ви помогне да се отървете от съмнението ви. По-долу ще разгледаме резултатите от проучването.

Едно изследване, което е проведено върху плъхове за период от 14 дни доказва ефективността на гуарана преди този продукт да бъде пуснат на пазара. Установено е, че добавката от гуарана е активирала плъховете да губят повече мазнини. Този ефект според учените може да се дължи на гуаранина, който може да бъде намерен в Ултра Фет Бърнър.

От горните резултати станало очевидно, че това е страхотен продукт, който може да реши проблемите с теглото. Внимание обаче наистина трябва да бъде обърнато от тези хора, които са чувствителни към кофеин, тъй като продуктът може да не работи в тяхна полза. Те трябва да се консултира квалифицирани лекари, преди те ще го използват.

Друго проучване е било проведено на 67 лица на средна възраст. Изследването е проведено в болница "Св. Лука-Рузвелт" в Ню Йорк и резултатите са докладвани през март месец 2001 г. Окончателните резултати показват, че тези лица, които са завършили проучването успешно са загубили мазнини и тегло, поради и което тази съставка е една от основните в Ултра Фет Бърнър.

Защо е ефективен гуарана и Ултра Фет Бърнър?

Силата на кофеин се асоциира с гуаранин. Както бе споменато по-рано, този продукт е много подобен на кофеин, а е известно че той е средство за потискане на апетита. Основен принцип в използването на гуарана за отслабване е ясно – намалява апетита за храна. Винаги е по-добре да се използва преди хранене, тъй като може да доведе до намаляване на приема на калории. Гуарана е диуретик и лицата използващи я уринират повече (имайте го предвид ако ви се ходи по нужда по-често от обикновено), което от своя страна води до по-голяма загуба на тегло.

 

Коментари