Инструкции и инфо за frex16

Frex16 представлява мултифункционален софтуер за генериране на честоти от компютъра. Програмата е платена и до скоро се предлагаше в сайта на производителят и: www.heal-me.com.au на цена около 90$. По неясни за нас причини обаче техният сайт вече не функционира, но това не пречи да изтеглите и ползвате безплатната версия на програмата от нас.

Единствената разлика ползвайки програмата безплатно е, че на всеки 6 минути работа, тази "free" версия се паузира и трябва да натиснете бутона за продължение.

Програмата е красива и сравнително лесна за работа, но е необходимо да имате базови познания по английски език.

Кратка инструкция за употреба:

1. Изтеглете програмата от ТУК

2. След като я инсталирате и стартирате, отворете списък със заболяванията, които ви интересуват от азбучното меню в горната част на прозореца.

3. Изберете конкретно заболяване от списъка и натиснете бутона "Send to Buffer"

frex16

4. След това натиснете бутона "Buffer" намиращ се в дясната част на прозореца, за да прехвърлите честотите от избраното заболяване в новосъздадения списък.

frex16

5. Натиснете бутона "Start". Ще Ви се отвори нов прозорец с графика и честотите, които сте избрали.

6. Преместете "лостчето" върху "Run" и програмата ще се стартира.

frex16

Имайте в предвид, че ако я ползвате безплатно на всеки 6 минути, програмата ще се паузира и е необходимо да изберете "Continue..." (продължи) от новоизскочилото прозорче и след това отново да преместите лостчето върху "Run".

Това разбира се е съвсем повърхностна инструкция за базовата употреба на Frex16, тъй като програмата е с много богата функционалност, при желание и възможност от Ваша страна, може да я разучите сами.

* Предоставяме тази информация, за да може всеки от Вас сам да предцени с коя програма ще използва уреда. Имайте в предвид, че безплатният софтуер FreqGen е напълно достатъчен за ефективната употреба на НЕОРайф.