Преборих се с язвата

Обновена в 15:33 на 09/05/2013 г.

ЯзваЗдравейте, пише ви Николай Маринов от Пловдив. От 10 години работя като полицай, а в свободното време се изявявам като ловджия. За вашите продукти разбрах от приятел. Споменах му за проблемите си и той ме посъветва да посетя вашия сайт, защото бил пълен с полезна информация.

Тъй като от дълги години страдам от язва, реших да подходя нетрадиционно към лечението си, очевидно бе, че традиционната медицина не помогна особенно, а и чесно казано много не си падам по приемането на лекарства и ходенето по болници.

Винаги съм бил чревоугодник и често похапвам забранени за заболяването ми „храни", особенно когато се съберем с ловната дружинка, нещата задължително излизат извън контрол. След това разбира се си плащам солено за удоволствието, но както обича да казва един приятел „Пълно щастие няма".

През годините съм чувал за какви ли не „магически" натурални рецепти за борба с язвата, опитвал съм доста от тях, но ефекта от всички е бил само временен.

След като попаднах на вашия сайт и информацията в него, реших да опитам методиката на д-р Кларк. Направих цялостно прочистване на организмът с билките и електронните ви уреди, които закупих. Незнам как да ви опиша чувството на облекчение което изпитах, когато само след 2-3 дни процедури, хроничните киселини които постоянно ме тормозеха изчезнаха на цяло. След около две седмици, вече се хранех с почти всичко, без да се притеснявам от последствията. Все още ми е трудно да проумея, след като е толкова лесно човек да се справи с този проблем, защо години наред съм го търпял.

Неотдавна разказах за продуктите и сайтът ви и на баща ми (от когото явно съм наследил заболяването), човекът изчете за една вечер цялата информация която сте публикували и още на другият ден ми се обади, че е готов да започне моето лечение. Сега съм му занесъл уредите и билките които ми останаха и обещавам да ви пиша отново след време с неговите резултати.

Коментари