Био козметиката срещу големите комерсиални козметичми фирми

Обновена в 14:54 на 26/09/2014 г.

био козметикаБИО козметиката все повече завладява индустрията тези дни и клиентите вече не биха се отказали от резултатите, като се върнат при комерсиалната козметика, продавана по магазините. Идеята, че био козметиката в действителност е много по-полезна за кожата ви в момента се оспорва от големите производители на комерсиалните козметични фирми, именно защото последните години продажбите им намаляват.

Био козметиката, за съжаление, не е толкова доходоносна като комерсиалните продукти, защото тя се нуждае от скъпи естествени съставки, а не от химикали и синтетични добавки, които всъщност са токсични за организма.

 

Ето някои от предимствата на продаваните от нас БИО ПРИРОДНИ  КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ в сравнение с комерсиалните търговски марки (по-добре да не споменаваме имената, за които сме сигурни, че се сещате):

1. Био козметиката, която ще намерите в онлайн магазинът ни съдържа само и единствено полезни и органични масла и пигменти, минерали и еко-сертифицирани консерванти.

Търговските марки произвеждат декоративен грим и друга козметика, която може да изглежда много добре, но дългосрочното им въздействие върху организма е много опасно за здравето. Честата употреба на синтетичната козметика води до загрубяване на кожата и неминуемо води до стареене не само на кожата, но и на целия човешки организъм, тъй като кожата има свойството да попива и да пренася вкараните през нея съставки в кръвта. Повечето продукти съдържат парабени, гликоли, силикони, пластмаси и алуминий, а нека си признаем, че никой не иска тези съставки в тялото си.

Декоративната БИО козметика е съставена само от органични продукти, които биха били единствено във ваша полза.

2. Продаваните от нас БИО козметични продукти имат кратък срок на годност и за това се правят в малки партиди, в следствие на което постоянно получаваме зареждане със свежа козметика.

Търговските марки обикновено имат много дълъг срок на годност или изобщо такъв срок липсва на опаковката (стигат дори до над 10 години), защото те са с фалшиви аромати за прикриване на миризмата на гранясване и с множество консерванти, които поддържат външния вид на продукта продаваем, за съжаление обаче никой от нас – обикновените хора не може да каже какво има под външния вид.

3. Съставките които се съдържат в Био козметичните продукти са ясно изброени върху опаковката и етикета.

Използваните продукти се произнасят лесно, защото тези думи се срещат в природата а не в Менделеевата таблица. Фирмата ни се гордее с факта че продава полезните за хората продукти, които не убиват с цел печалба – както става с комерсиалната козметика, или дори нека го сравним с продажбата на алкохола и цигарите, от които се правят много пари, но на каква цена?

Предлаганите от нас кремове за лице, кремове за ръце и кракадезодоранти, козметика за бебета, деца и бременни и други продукти съдържат само приротни съставки. 

4. Нашите продукти никога не са тествани върху животни тъй като са напълно безопасни, защото са съставени единствено от природните богатства.

Повечето търговски марки все още тестват върху животни, а повечето от използваните съставки се тестват директно върху "пазара", защото фирмите нямат време и бързат да си приберат печалбата.

5. Био козметиката, която ще намерите в онлайн магазинът ни всъщност е по-евтина, в сравнение с някои търговски марки.

Био козметичните продукти не се продават заради луксозната си опаковка, а се продават за целостта на продукта и това е здравето на човека. По последни официални данни комерсиалните търговски марки отделят до 80% от разходите си за маркетинг и опаковки – видът дали продава, явно да след като се дават повечето пари за опаковката а не за съдържанието в нея. Повечето от опаковките не са био-разградими или за многократна употреба, което освен всичко и е в ущърб на околната среда. Опаковките на Био козметичните продукти, които ще намерите в магазина ни, са изработени единствено от рециклиран материал и са био-разградими с което помагаме на природата, дори и малко.

Обобщение в няколко думи: Преди да закупите прибързано поредния продукт на известна комерсиална козметична марка, защото примерно този месец е на „невероятната цена от 9.99 лв.”, първо помислете, след като 80% от тази стойност е опаковка и реклама излиза, че продуктът е под 2 лв., но нека не забравяме че и прекупвачите взимат процент от всеки продаден артикул... Какво стана в крайна сметка, реалната стойност на този продукт е няколко стотинки.

Все още ли вярвате, че е възможно да сте по-здрави и по-красиви с продукти за стотинки? Помислете пак...

Коментари