Референции

Признаваме си, че дори и ние понякога се удивляваме на чудесните резултати и отзиви на нашите клиенти, някои от които звучат дори невероятно. Не е рядкост да ни пишат и лекари останали впечатлени от ползването на електронните ни уреди и билкови продукти.

Факт е, че самите клиенти се хвалят пред близки и роднини с резултатите постигнати с продуктите на ZEPIR, а това за нас е най-голямото признание.

В този раздел ще публикуваме интересни постижения, както от наши клиенти, така и от потребители по целия свят ползващи продуктите на д-р Хулда Кларк (еквивалентни на произвежданите от ЗЕПИР). Ако дадена референция не е от директен наш потребител, а е взета от сайта на д-р Кларк, това ще бъде упоменато още в началото и.

Внимание! С изключение на местата където е изрично цитирана, информацията в този сайт е основана не на мнението на професионални лекари и специалисти, а на обратна връзка от хора ползващи тези уреди, което означава, че тя не претендира и не гарантира 100% за достоверност. С прочитането на това съобщение вие сте запознати с вероятността да не получите резултатите, които очаквате ползвайки тези продукти, независимо от твърденията и обратната връзка за добри постигнати резултати от потребители.

Преборих се с язватаПреборих се с язвата
Здравейте, пише ви Николай Маринов от Пловдив. От 10 години работя като полицай, а в свободното време се изявявам като ловджия. За вашите продукти разбрах от приятел. Споменах му за проблемите си и той ме посъветва да посетя вашия сайт, защото бил пълен с полезна информация.

Прочетен: (6659) Коментари: ()

Край с гъбичките и течениетоКрай с гъбичките и течението
Здравейте, казвам се Николета Манолова и работя като фотомодел. Пиша Ви, защото уредът който купих от вас наистина ме спаси от едно изключително упорито и неприятно заболяване. Искам да споделя своя резултат с надеждата, че мога да съм полезна и на други жени с подобен проблем. Няколко поредни години обикалях десетки гинекологични кабинети в отчаяни опити да се преборя с гъбички и теч

Прочетен: (9272) Коментари: ()

Оттървах се от пърхутаОттървах се от пърхута
От дълги години старах от лющеща се кожа в ушните миди и пърхут, който се разпростира дори и по веждите. На моменти главате ме е сърбяла до толкова, че направо ми е се е искало да си сваля скалпа... Проблемът явно е семеен, тъй като и майка ми е засегната.

Прочетен: (7176) Коментари: ()

Излекувах възпалена ставаИзлекувах възпалена става
Преди около месец получих болка в ставата на палеца на лявата ръка. В началото не обърнах голямо внимание, докато не дойде момента в който видимо ставата се възпали и ръката в областа на палеца се зачерви и поду. Болката започна да се пренася и към рамото и положението стана нетърпимо. Горе-долу по същото време съпругът ми се бе сдобил с вашият уред NEORife и решихме да третираме проблем

Прочетен: (14620) Коментари: ()

Излекувах псориазисИзлекувах псориазис
Здравейте, казвам се Илияна, на 25 г. съм и живея в гр. София. Научих за Вас от една приятелка и тъй като имах сериозен проблем, реших да пробвам и Вашите продукти. Преди може би повече от 10 години ми се пявиха едни ранички по ръцете, които докторите диагностицираха като псориазис. От тогава до сега съм обиколила десетки кабинети, ходила съм при какви ли не професори, доценти, знайни и

Прочетен: (19165) Коментари: ()