Зепер, убива патогени

Обновена в 13:02 на 12/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

патогениБях отвратен, когато получих писмото, което гласеше, че Американската хранителна и здравна агенция те принуждава да връщаш заплатените пари за уреди „Зепер“, ако клиентите ги поискат. Не съществува причина на земята, която да ме накара да си помисля да поискам възвръщане на сумата за този важен стълб в моят здравен режим.

Страдам от FMS и CFIDS и моят „Зепер“ ми е помогнал повече от колкото мога да изкажа. Препоръчвам уредът „Зепер“ на Хулда Кларк, през цялото време, на интернет групата за подкрепа, която модерирам.

Всичко започна от инфекция на микоплазмата, която предизвика моите заболявания и уредът „Зепер“ се използва, за да убие тези бактерии, когато те убиват клетките приемници и тръгват в кръвообращението, в търсене на нови клетки за нападение. Използвах уредът заедно с моите лекарства, за да унищожа микопласмата. Отне ми две години и половина да прочистя системата си от тях, но изглежда, че вече ги няма.

Също така, имам хронични проблеми с вируси от типа на херпесите, най-често EBV и HHV-6 и използвам „Зепер“, за да помогне с  тяхното унищожаване или поне да ги държи в неактивно състояние. Използвам уредът заедно с анти-вирусни медикаменти и сега транспортните фактори (?!) и те работят заедно перфектно.

Знам, че „Зепер“ убива патогени, защото дори и да не взимам медикаменти, ако използвам уредът, в режим на ръчна настройка, за 20 минути, а после в автоматичен режим, аз ще изпитам ефектът на Херцхаймер (?!), точно такъв, какъвто се предизвиква от лекарства. Моят „Зепер“ ми помогна да спра да приемам потенциално опасни медикаменти и помага с настинки и вируси. Ако използвам уредът при първите симптоми на настинка или грип, аз няма да боледувам. Може и да усетя някои от симптомите, но продължавайки да го използвам, настинката или вирусът няма да ме заразят с пълна сила.

Искрено съжалявам, че сте станали част от лова на вещици на FDA и се надявам, че малко хора ще си поискат парите. Знам, че атестатите най-вероятно няма да помогнат, но искам да знаете, че сте ми помогнали невероятно много и не бих разменил „Зепер“ за нищо друго.

Искрено,

Майк Махан

Коментари