Здраве

Какво ни подарява зеленият чайКакво ни подарява зеленият чай
Зеленият чай е бил консумиран в Япония и Китай в продължение на много векове, и едва наскоро той се превърна в популярна напитка на Запад - където традиционно черния чай все още е за предпочитане. Черният чай е с по-силен аромат, има повече кофеин и запазва вкуса си за по-дълго.

Прочетен: (5393) Коментари: ()

Ползите от ацетил Л-карнитинПолзите от ацетил Л-карнитин
Ако не сте чували за ацетил Л-карнитин, то вие сте загубили информация за една добавка, която може да помогне на тялото ни по толкова много начини, като например Ултра Фет Бърнър, в която се съдържа голямо количество от него - 1000 мг.

Прочетен: (6647) Коментари: ()

Кора от горчив портокалКора от горчив портокал
Горчивият портокал е цитрусов плод, растящ на вечнозелено дърво, което се среща в южната част на Виетнам. От особено значение за здравето е маслото, което се извлича от неговата кора. Неговият уникален екстракт има силна миризма и вкус, и се използва като естествен природен лек за различни здравословни проблеми и смущения. Кората съдържа флавоноиди, каротеноиди, алкалоиди, синефрин и окт

Прочетен: (6273) Коментари: ()

Какво е Гуарана?Какво е Гуарана?
Гуарана всъщност е храст, който ражда ярко-червени плодове. Тя има черни семена, богати на веществото, наречено гуаранин която е сравнима с кофеин. Семената му са танин, теобромин и теофилин алкалоиди.

Прочетен: (7318) Коментари: ()

Защо е добре да приемаме магнезийЗащо е добре да приемаме магнезий
Магнезият е важен минерал в човешкото тяло и може да се намери в костите и мускулите. Това е 4-тия най-разпространен минерал в тялото ни и е от съществено значение за оптимално крепко здраве. Предимствата му включват спомагане на нарастване на мускулите, спокойни нерви и играе важна роля за сърцето да бие ритмично. Други ползи включват подкрепата му на здрава имунна система и поддържане

Прочетен: (6304) Коментари: ()

Шипка бори простудата най-ефективноШипка бори простудата най-ефективно
Шипката е малък червен плод, който идва от розовите храсти. Учените твърдят, че в този дар от земята има над 50 пъти повече витамин С от количеството му, което бихте могли да си набавите от 1 портокал - това е впечатляващо ново проучване. В допълнение, плодът е пълен с витамин А, който е ефективен борец срещу преждевременното стареене на кожата. Богат е и на витамини D и E, минерали и м

Прочетен: (6111) Коментари: ()

Сложете край с проблемите в спалнятаСложете край с проблемите в спалнята
Всеки един човек, без значение мъж или жена иска по-добър секс и повече интимност в своя живот. И все пак, едно проучване направено през 1995 г. от изследователи в клиниката Майо установило, че 25 на сто от мъжете на възраст около 40-49 години са загрижени за сексуалната си активност и умения и за еректилната дисфункция.

Прочетен: (6179) Коментари: ()

Красива и здрава кожа с Екстракт от ОрехКрасива и здрава кожа с Екстракт от Орех
Орехите са изненадваща суперхрана с много ползи за здравословното ни състояние. Проблемите появяващи се на повърхността на кожата са в следствие на наличие на паразити вътре в организма, с които според всички провеждани проучвания в целия свят Екстрактът от Орех се бори.

Прочетен: (9953) Коментари: ()

Подобрете сексуалното си здраве до края на вашия живот!Подобрете сексуалното си здраве до края на вашия живот!
Мъжкото либидо и способността да се изявявате добре в леглото са уязвими на стрес причинен от финансови притеснения, изтощение, ниско самочувствие, семейни проблеми, възраст или дори просто от скука. Някой път, дори без причина е естествено да имате недостатъчна ерекция. Но когато това стане ежедневие и чест проблем за вас, това е знак за сериозен дисбаланс. Поради невъзможността за пост

Прочетен: (7321) Коментари: ()

Как да спрете косопадa?Как да спрете косопадa?
Ако подозирате, че вашата загуба на коса може да се дължи на проблеми, свързани със здравето, то е от съществено значение, да разберете какво ви липсва и ако се наложи да посетите лекар. За щастие, след като вашето медицинско състояние е под контрол, косата ви ще стане както преди и ще възвърнете живота в нея, за това не се отказвайте, защото нищо не е загубено.

Прочетен: (7717) Коментари: ()