Красива и здрава кожа с Екстракт от Орех

Обновена в 15:25 на 02/12/2014 г.

ВНИМАНИЕ: Този продукт може да бъде закупен от онлайн магазин ARENATA.com

Орехите са изненадваща суперхрана с много ползи за здравословното ни състояние. Те са били използвани традиционно от американската, китайската, индийска и руска култура в продължение на векове до ден днешен за широк спектър от заболявания. Съвременната наука и научни изследвания едва от скоро започват да разкриват някои от най-уникалните хранителни елементи в тези мощни ядки, които ги правят ефективни за толкова много различни проблеми. Проблемите появяващи се на повърхността на кожата са в следствие на наличие на паразити вътре в организма, с които според всички провеждани проучвания в целия свят Екстрактът от Орех се бори.

Акне, екзема и псориазис

Акнето е най-честото проблемно състояние на кожата в света. Не само тийнейджърите страдат от акне. Все по-голям брой жени имат акне на по 30-50 години и дори по-възрастни. Дерматолозите не са сигурни защо това се случва. Екземата понякога се нарича дерматит и означава - възпаление на кожата. Има различни видове екзема, като най-често срещаният тип е атопичната екзема, при която кожата е болезнено суха. Съществуват пет вида псориазис, като най-честата форма, псориазис с плаки, се изразява като малки или големи червени петна, които са покрити със сиво-бяло натрупване на мъртви кожни клетки.

Екстрактът от Орех помага за лечението на различни дерматологични заболявания като акне, екзема или псориазис. Приемайте тинктурата както е описано за поне 2 месеца и ще имате здрава и сияеща кожа каквато заслужавате.

Брадавици и херпеси

Брадавиците са доброкачествени (не ракови) образувания на кожата, които се получават, когато вирус засегне най-горния слой на епидермиса. Вирусите, които причиняват брадавици се наричат човешки папиломен вирус (HPV). По-вероятно е да получите един от тези вируси ако се порежете или увредите кожата си по някакъв начин. Повечето хора се заразяват с HSV-1 (херпес симплекс) още като бебета или деца. Този вирус може да се предава от кожа на кожа при контакт с възрастен, който е носител на вируса.

Екстракт от Орех често се предписва като средство за тяхното премахване. Капнете малко течност директно върху проблемната зона, след което трябва да залепите лепенка и да постоите няколко часа с нея. Повтаряйте процедурата няколко пъти през ден докато се избавите от този неприятен проблем.

ВНИМАНИЕ: Този продукт може да бъде закупен от онлайн магазин ARENATA.com

Коментари