Стомашна язва

Често язвата на стомаха е неболезнена. Поради това вие сте в неведение за наличието на паразити в стомаха ви, докато те намерят удобни места да се скрият. Вземането на антиацидни средства работи в тяхна полза. Решението и на двата проблема - болката и язвата, е в избиването на паразитите и бактериите, последвано от зъбно и чернодробно прочистване. Един токсин, който особено често се натрупва в стомаха, е арсеникът от пестицидите. Вие го вдишвате едновременно с мухите и  хлебарките, които се опитвате да унищожите.

 

Други токсини, които вдишваме, са фибростъклото, азбестът, формалдехидът и фреонът. Лигавиците на носа и устата захващат порядъчно количество от тези токсини, които със слюнката и назалните секрети попадат в стомаха. Бактериите и металът от зъбите попадат в стомаха по същия начин. Вие просто ги гълтате.

 

Прочистете въздуха в дома си. Не използвайте никакви пестициди (виж за други методи в „Рецепти"). Металът от зъбите ви може да бъде отстранен само с няколко посещения при зъболекар, но чернодробното прочистване трябва да продължи година или две, за да имате трайни резултати. Болките могат да отзвучат за няколко седмици, но това не трябва да отклонява вниманието ви от целта. За да възвърнете жизнеността си, вие се нуждаете от напълно чисти черен дроб и стомах.

Коментари