Психолози: Светът се ръководи от психопати!

Всяка наша организирана дейност, както цялото ни човешко общество, си има своите водачи, "главите" на обществото - политиците, "главите" на корпорациите - директорите, председателите на бордове на директорите и т.н.


И рибата същи си има глава. А ние знаем, че "рибата се вмирисва първо откъм главата". И каква е връзката, вече сами се досещате, нали. Не?! Продължете да четете ;)

Това обаче е един задълбочен анализ на психопата, като феномен, представен чрез приятен, изключително майсторски и модерно изработен документален филм. Чрез него ще намерите отговори на такива въпроси:

Как означава понятието "психопат"? Кой са характеристиките на психопата?


Какъв е психологическият портрет на психопата? Къде ще открием психопатите и как да ги различаваме?

Ще научите, освен ако вече сами не сте го установили, че за наше нещастие светът се управлява от тази малобройна категория хора (около 1%), които обаче именно поради качествата си, са се възкачили по йерархичната стълбица на обществото и сега го управляват.

"Представете си, че изключително красив и обаятелен човек ви погледне право в очите и каже: "Ти си специален. Изглеждаш добре и си добър в това, което правиш." Той сякаш знае точно какво харесвате. Чете и най-съкровените ви мисли. Струва ви се, че сте открили сродна душа, едно дълбоко единение. Преживявате един от онези редки мигове заради които си струва да се живее. Докато се усетите, вече се намирате в дълбоко съкровена връзка... с психопат."

 

Влезте в youtube, за да проследите всичките 6 части от филма.