Мускулна дистрофия

При мускулна дистрофия има натрупване на разтворителите толуол и ксилол в мускулите. Тези разтворители се натрупват и в мозъка, и в нервната тъкан! (Виж Алцхаимер и мултиплена склероза). Дали тези разтворители не се намират всъщност в мускулните нерви?

 

За щастие, разтворителите сами ще напуснат тялото ви за 5 дни след като спрете да ги консумирате! Спрете да пиете всякакви купешки безалкохолни напитки, включително бутилирана вода, и не купувайте прахчета за приготвяне на напитки, дори и да имат етикет за здравословни храни. Твърденията върху етикетите на бутилираната вода и прахчетата за приготвяне на напитки звучат толкова силно и убедително че все едно ви предлагат да минете по дъска, широка 12 инч<> (30 см). Като че ли е безопасно. Но ако дъската свършва на,ь борда на кораба, ще продължите ли?

 

Изхвърлете всички възможни източници на разтворители Ароматизираните храни са основните източници (зърнени закуски, сладкиши, бонбони). Разбира се, трябва да проверите мазето и собствения ви гараж, долепен до къщата за наличие на разтворители за бита. Стойте далеч от места, където се ремонтират или боядисват автомобили.

 

Ако се чудите дали имате мускулна дистрофия, която според мен се дължи на наличие на метили, претърсете мускулите си по електронен път. Използвайте готови слайдове на метили заедно с проби от месо за хамбургери, които да представляват вашите мускули. Ако метилите са се заселили в мускулите ви, резултатът ви ще е „позитивен". Ако не са, но има други паразити и токсини в мускулите ви, вие имат състояние на предмускулна дистрофия.

 

Съдейки от наблюденията ми, при мускулна дистрофия има голяма вероятност и за замърсяване с талий.

 

Мел Риклинг, на 18 години, от няколко години обикаляше по специалисти поради пристъпи на мускулна слабост, но никой не можеше да му постави диагноза. Състоянието му все още не беше много тежко, въпреки че по време на пристъп му беше трудно да вдигне дори празна чаша или да се изкачи по няколко стъпала. Заболяването започнало в пубертета, наскоро след като му била поставена първата зъбна пломба. Като дете имал астма. Ние открихме в мускулите му чернодробни, чревни и панкреатични метили. Имаше и други паразити - Leishmania, няколко кисти на кучешка тения и острици.

 

В мускулите му имаше голям набор бактерии, както и много различни разтворители - пропилов алкохол, бензол, толуол и ксилол. Орто-фосфоро-тирозиновият му тест (тест за рак) бе положителен, но лекарите, при които беше ходил, не бяха търсили ракови клетки в биопсични проби от мускулите му.

 

Питейната вода в дома му съдържаше олово и тъй като той живееше в тази къща от раждането си, означава, че почти всеки ден от живота си бе консумирал олово. Имаше и значителни натрупвания на живак и талий в мускулите, които идваха от зъбните му пломби. Това обяснява защо оплакванията му бяха започнали сред поставянето на първата пломба.

 

Веднага щом сложихме диагнозата, унищожихме метилите и другите големи паразити с NEORife. Включихме му билкова противопаразитна програма, за да предотвратим реинфестиране. Той промени храненето си така, че да не приема храни, замърсени с разтворители. Престана да консумира купешки напитки, с изключение на прясно мляко, което вареше преди употреба, за да унищожи бактериите. За 12 дни ежедневните стомашни болки, от които се оплакваше, когато се обърна към нас, бяха изчезнали и той наддаде малко на тегло. Изчезнаха обривът от лицето му, болката в дясната половина на тялото, мускулните потрепвания и болките в ставите, а настроението му се подобри. Цялото семейство започна противопаразитна програма, а Мел си назначи визити при зъболекар за премахване на метала от зъбите му. Водопроводът в къщата бе подменен и скоро момчето започна без усилие да се изкачва (фактически, да тича) по стълбите. Както всеки млад човек, чувстващ се нормално, и на Мел му се прииска да се държи безразсъдно, но след няколко напомняния от страна на мускулите му, той се върна към ограниченията и напълня колкото бе необходимо, за да може да се занимава с фитнес.

Коментари