Болка в горната част на ръката

Острата болка в меките тъкани на горната част на ръката може да ви принуди да я държите отпусната право надолу, страхувайки се да я помръднете.

 

Силни магнити (2x5000 гауса), прикрепени за ръката ви под ръкава, могат да ви помогнат да изкарате деня. Опитайте и с капсули валериана (4 пъти дневно по 6). Спрете консумацията на всички мазнини, за да позволите на спазъма да премине. След това започнете чернодробно прочистване в 18 часа. Ако сте използвали болкоуспокояващи през деня, прочистването може и да не успее, но все пак си заслужава да опитате. Може да имате късмет и да изкарате камъка, играещ главна роля. Ако не се получи, трябва да изчакате няколко дни преди да опитате отново. Този път се опитайте да не използвате болкоуспокояващи в деня на прочистването. Не забравяйте да направите зепинг за унищожаване на паразитите поне един ден преди прочистването.

 

Пеги Петън, на 60 години, имаше болки в рамото и ходилата като допълнение към цялостната разкършеност на тялото й. Разкършеността се дължеше на Trichinella, която имаха двамата със съпруга й. Бяха необходими шест месеца на противопаразитна програма, за да ликвидира този проблем. Изхожданията й имаха цвят на глина, което е признак на блокаж на жлъчния канал. Две чернодробни прочиствания бяха достатъчни за излекуване на болката в рамото, гаденето и останалите болки. Тя обаче започна отново да се занимава с градинарство и веднага пипна анкилостома и Trichinella. Научи се да дезинфекцира ръцете си с житен спирт след измиване на калта и така успяваше да контролира броя на паразитите.

 

Джесика Аткинсън, учителка на средна възраст, бе получила внезапна болка в дясната буза. Тя имаше и болки в дясната част на корема и кръста, но рентгенът и скенерът не показваха нищо (рентгеново изследване й бе правено трикратно). В продължение на седем години тя се бе старала да продължи да работи. Имала и силни пристъпни болки в областта на черния дроб, след което изпражненията й ставали почти бели. Бе направила поне 30 чернодробни прочиствания, когато един ден установи, че радостта от живота се е завърнала. Жлъчните камъни, които Джесика изкара, бяха изключително големи (1/2 на 3/4 инча). Едва когато бяха открити абсцесите на горните й зъби, обаче, болките в бузата спряха, а черният дроб престана да се излага на постоянни бактериални инфекции. Така тя успя да получи трайно и пълно облекчаване на болката.

 

Дясната ръка на 72 годишната Лиза Мати висеше безпомощно. Болката бе толкова силна, че тя се навеждаше напред, за да може ръката й да виси точно надолу, при което болката бе малко по-слаба. Тя направи шест чернодробни прочиствания в продължение на седем месеца и изкара 3 000 камъка. Болката изчезна, но остана известна вдървеност. Тя можа да спре използваното от нея болкоуспокояващо, престана да кашля и хиаталната й херния вече не й създаваше проблеми.

Коментари