Болки в гърдите

Въпреки че бучките и ракът на гърдата не причиняват болка, понякога те ви подават малки предупредителни сигнали. Това са прищракващи болки, започващи обикновено от мишницата, но понякога и от други места. Те преминават за секунди и човек си мисли, че не може да се дължат на нещо сериозно. Ако получите някакви необикновени усещания в гърдите, дори и да не са свързани с болка, трябва да се изследвате веднага.

 

Изследвайте се за рак (можете да използвате проба от майчина кърма като тест за рак поради наличието на стимуланти на митозата в нея - виж „Излекувне на рака"). Ако сте си купили слайд на гръдна тъкан (млечна жлеза), можете да се изследвате за рак на гърдата. Ако не сте, но сте открили „майчина кърма" в белите си кръвни клетки, тогава е сигурно, че имате рак и трябва веднага да се консултирате със специалист.

 

Ако пробата покаже, че нямате рак, потърсете замърсителите, причиняващи болките. Проверете белите си кръвни клетки за използваните от вас дезодоранти, козметика и сапун. Проверете и за метали, използвани в зъболекарската практика. В гърдите често има натрупване на никел, тъй като този метал се разтваря много добре в мазнини, а те пък са основна съставка на гърдите.

 

Изследователите поставят никела в списъка на водещите канцерогени. С неговото натрупване в гърдите може дори да се обясни голямата честота на рак на гърдата. Титанът и барият, съдържащи се в козметичните средства, както и стъклената вата, също се натрупват бързо в гърдите. Прочистете зъбите си от метал и проверете козметиката си за замърсители. Проверете околната си среда за източници на стъклена вата. Сменете ремъка на пералнята си. Купете си нов хладилник, несъдържащ ХФК (хлорофлуорокарбони). Никога не опитвайте да се спасите от болките с болко успокояващи. Позволете на болките да ви покажат дали прочистването е било пълно.

Коментари