Безплодие

Безплодието е заплаха за всеки биологичен вид. То не е просто заболяване или проблем.

 

Ако птиците не мътят яйца, биологичният им вид е обречен. Това научихме от експеримента през 60-те години. Препаратът ДДТ променя дебелината на яйчните черупки и те се пукаха, когато птиците лягаха върху яйцата да ги мътят. Всички човешки въздействия върху природата са експерименти - преднамерени или не. Природата от своя страна също има опустошителни прояви, каквито са сушите, бурите, пожарите, ледниковите периоди, но обикновено живите същества разполагат с време или подвижност да се адаптират към Тях. Ако това не стане, биологичният вид изчезва.

 

Дали ние, хората, сме изключение от правилото - адаптираш се или загиваш?

 

Никой не се чувства по-безпомощен и лишен от надежда от безплодната двойка. Те не могат да избягат. Времето им е ограничено и очевидно адаптация не се осъществява. Най-вероятно тяхното родословие ще изчезне. Единствената им молба е: „Господи, дай ни детенце1" Тяхно естествено право, като на всички живи същества, е да продължат рода си.

 

Можем ли да се отпуснем уверени, че нашата интелигентност, подпомогната от науката, ще ни спасява винаги? Дали „бебето в епруветка", лекарствата срещу безплодие, Цезаровото сечение, инкубаторите за недоносените новородени са триумф на науката? Не, те са признаци на провал във възпроизводството на човешкия род.

 

На фона на опасенията от проблемите с пренаселеността на планетата, безплодието може би не изглежда толкова ужасно. Може би това е естествен механизъм за ограничаване на свръхчислеността на биологичния вид. Може би ще оцелеят само тези, които могат да преживеят паразитизма, замърсяването и имунния дефицит, за да укрепят биологичния вид. Когато обаче намесата в плодовитостта стане необходимост, а не въпрос на избор, това вече е сигнал за опасност, както бе с птиците, видели пукнатините по черупките на яйцата си. Решението на нашия репродуктивен провал е да не търсим повече изкуствени пътища за забременяване, раждане и грижи за увредените бебета. Решението е в това - да се придържаме към старомодния начин, да пазим естественото.

 

Ако не сте в състояние да забременеете или да произведете жизнеспособни сперматозоиди, използвайте интелигентен подход. Отстранете пречките.

 

Пречките са паразитите и замърсителите, същите онези врагове на здравето, за които вече говорихме.

 

Унищожете посредством NEOClark и билкова противопразитна програма всички големи и малки паразити. Не се опитвайте да обезпаразитите трайно домашния си любимец. Животът в тясна близост с друг биологичен вид е лукс, който вие не можете да си позволите при тези обстоятелства. Любимецът ви може да живее със своите паразити, но вие, не. Не забравяйте да унищожите и бактериите, и вирусите, и особено Cardnerella, Neisseria, Treponema, древните врагове на човешката репродукция.

 

Безопасно ли е да унищожавате паразитите, ако има вероятност да сте бременна?

 

Електронният начин за убиване на паразитите е безопасен, aкo използвате NEORife. Честотите на паразититe и бактериите са далеч от човешките честоти. Лечението с всяка честота е кратко. Няма никакви странични ефекти.

 

NEOClark не е изпитан и не трябва да се използва от бременни жени.

 

Билковият способ за унищожаване на паразитите е изполван от бременни жени без лоши последици, но не е напълно безопасен. Препоръчвам да се изчака до раждането на бебето, ако това е изобщо възможно. Лечението е продължително и интензивно. Растящото дете ще бъде изложено на въздействието на билките, но това е за предпочитане пред въздействието на токсините, произвеждани от паразитите. Трябва сами да отсъдите. Считам, че е по-разумно детето да бъде изложено на действието на билки, отколкото да наследи СПИН или „генетични" болести.

 

След унищожаване на паразитите, втората крачка към възстановяване на репродуктивната ви свобода е отстраняването ма замърсителите. В репродуктивните органи могат да се натрупат злато, сребро, мед и живак и да нарушат деликатния хормонален баланс между естрогена и прогеетерона или подвиж ността на сперматозоидите. Не са правени изследвания за наличие на метали в матката, яйчниците и тестисите на безплодни двойки. Вие сами можете да извършите това. Слайдове на овариална тъкан, както и на други репродуктивни тъкани,; струват по-малко от $10,00. Изследвайте се сами за зъбен метал. Отстранете всички метали от устната си кухина и ги заме-! нете с неметални конструкции. Когато е необходимо ваденето на зъб, трябва да се внимава да не остане част от корена му.

 

Предупреждение!

 

Бъдете особено внимателни да не забременеете по време на прочистване на зъбите. Можете да зебременеете още на следващия ден! Това не е шега. Опасно е да заченете, докато в устата ви има значително количество освободен живак. Може да е дори още по-опасно от това, да не е бил пипан. Ако забременеете, никой зъболекар няма да се съгласи да довърши работата по изваждане на живака. Затова не се опитвайте да забременеете все още.

 

Може в продължение на десет години напразно да сте вземали лекарства за подобряване на фертилността и да сте опитвали напразно да забременеете ин витро и по други методи. И ето, започвате да прочиствате тялото си, да отстранявате живака и забременявате преди да сте довършили работата! Може да изглежда необосновано и нелогично да внимавате след като десет години не сте успели да забременеете, но играйте на сигурно.

 

Ако не се съобразите с това предупреждение и забременеете твърде скоро, можете да пометнете. Ако все пак се случи, вземайте витамин С и тиоктиева киселина и се надявайте на най-доброто. Мъжете трябва да вземат ежедневно цинк и аргинин (по 60 мг и 450 мг, респ.). И мъжете, и жените ще трябва да добавят към диетата си витамин Е (200 мг), витамин С (поне 1 гр дневно), както и по една мултивитаминна и една мултиминерална таблетка дневно и да консумират пресни плодове, за да си доставят фолиева киселина. Никакви други добавки! Замърсените с тежки метали или разтворители добавки вършат повече лошо, отколкото добро. Ако не сте уверени в тяхната чистота, можете да ги изпробвате, като вземете една таблетка и пет минути по-късно я потърсите в имунната си система. Ако я откриете, не вземайте повече -тя е замърсена.

Коментари