Болка в стъпалата

Тази болка не е свързана с отлагането на толкова много шлаки, както е при болката в пръстите на краката и поради това е по-лесна за отстраняване. В тези случаи по-голяма роля играят травмите на стъпалото. Първото, което трябва да направите е да си смените обувките, въпреки че са ви удобни. Вземете си по-широки, по-дълги и по-ниски обувки. Всеки ден носете два различни чифта обувки. В къщи сваляйте обувките.

 

Пазете краката си топли. Носете къси чорапи, произведени от естествени, не синтетични влакна. Ако имате нарушение на кръвоснабдяването, вземайте по една капсула cayenne по време на всяко хранене. Когато нарушението е умерено, краката ви лесно изстиват, а когато нарушението е твърде голямо, сърдечният пулс не може да бъде усетен в стъпалото ви (опитайте да го премерите точно под вътрешната страна на глезена си).

 

Да повторим:

 

♦   Почистете зъбните кавитации (виж Зъбно прочистване)

 

♦   Проведете прочистване на бъбреците. Унищожете паразитите и бактериите с NEOClark. Прочистете черния си дроб. Сутрин проверявайте телесното си рН непосредствено след ставане, като използвате специални рН лентички. Коригирайте го, ако е необходимо както е описано в „Болка в пръстите на краката". Ако рН на урината е 7 или повече, това означава, че имате инфекция на пикочния мехур. Започнете лечение веднага.

 

Ако имате подуване на стъпалото или глезена, Вие „събирате вода". Това се нарича оток. Той се дължи на нарушение във функциите на бъбреците и адреналните (надбъбречните) жлези. Адреналните жлези са разположени на върховете на бъбреците. Те съвместно регулират количеството на водата и солта в организма. Тъй като са разположени в тясна близост, те си обменят паразити и замърсители. Когато в бъбреците се образуват кристалчета, те затрудняват тока на вода и сол през каналчетата. По-малки количества напускат тялото и се задържат в тъканите. Казва се, че в тъканите има оток.

 

Чрез билковата рецепта за бъбреци можете да разтворите кристалите. Необходимо е обаче да отстраните и токсините, такива като металните пломби и да унищожите паразитите. Прочиствайте бъбреците в продължение на шест седмици, а ако се наложи и по-дълго - до пълното изчезване на болката и отока. Продължавайте да унищожавате малките нашественици с NEOClark два пъти седмично. За пълното изчезване на болката и отока може да се наложи да направите и няколко прочиствания на черния дроб.

 

Бъбреци и адренални жлези

 

Бъбреците с адреналните жлези, разположени на върха им като шапки. Уретерите водят към пикочния мехур.

 

Особено полезна за стъпалата е добавката пантотенова киселина. Вземайте по 500 мг три пъти дневно в продължение на няколко седмици. Масажите и рефлексологията са също полезни за стъпалата.

Коментари