Болка от пръстите на краката до главата

По-скоро бих умряла, отколкото да търпя мъчителни, необлекчаващи се болки. Това поставя болката на върха на моя списък от приоритети.

 

За наше щастие, разполагаме с болкоуспокояващи, които могат да ни помогнат, докато решим проблема с истинската причина на болката.

 

Но болкоуспокояващите водят до пристрастяване. Облекчаването на болката с електричество ще намали нуждата от лекарства, към които има пристрастяване. Съществуват и други много добри болкоуспокояващи средства, каквито са акупунктурата, масажът, слушането на музика, уредите за обратно захранване, медитацията, хипнозата и молитвата.

 

Ние ще се съсредоточим върху това - как да се отървем от причините за болката и да оздравим болезнените органи така, че да няма нужда от болкоуспокоителни.

 

Не говоря за болката, възникваща при счупване на кост, изкълчване на глезен, ужилване от пчела или слънчево изгаряне. Не говоря и за болката при дископатия или при разтягане на мускули на крака или ръката. Говоря за упоритата хронична болка в някой орган. Например артритните болки, главоболието, болките в стъпалото, лакета, бедрото, гръдния кош. Всички те могат да имат специални наименования като ревматоиден артрит, мигрена, фибромиалгия, бурсит, тенисистки лакет и т.н., но представляват един и същи феномен.

 

Знаейки, че истинската причина за болката са паразитите и замърсителите, да се залавяме за работа и да видим кои са те, откъде идват и как да се отървем от тях.

 

Паразитите, причиняващи болка, не са големите, червеите или амебите. Нито пък са малките вируси. Това са бактериите, които имат точния размер, позволяващ им да проникнат през входните врати на нашите клетки. Разбира се нашите клетки се опитват да държат вратите си плътно затворени, но от време на време трябва да ги отварят, за да влезат храна, хормони или други жизнени сигнали. Ако бактериите са се струпали около клетката, някои ще успеят да се промъкнат във входа, когато вратата е отворена и битката започва. Клетката отказва да пусне бактерията вътре. Бактерията отказва да напусне входа й. Вероятно между двете има специфично електрическо привличане и точно физическо сходство. Допълнителни сили на организма, такива като имунната система се викат на помощ. Бактериите се размножават бързо. Появява се оток, покачва се температурата, притискат се други органи. Всичко това заедно се нарича възпаление и инфекция.

 

Задачата ни в този случай не е да подтиснем възпалението с лекарства, като кортикостероидите например. Задачата ни не е да намалим отока и да свалим температурата и със сигурност не е да потиснем болката. Задачата ни е да унищожим бактериите. (Всъщност и това не е крайната цел. Ние трябва да изкореним източника на бактерии и да спрем поканите, отправяни от нашето тяло да бъде нападнато. Към това ще се върнем по-нататък).

И така, първата ни стъпка е да открием и идентифицираме бактериите, заселили се в болезнените места. Втората стъпка е да ги унищожим с електричество. След броени минути те изпадват от входа на нашите клетки. Белите кръвни телца ги очакват, за да си устроят голям пир.

 

Помнете обаче, че има още една причина за болката - замърсителите. Третата стъпка е да открием замърсителите и ги идентифицираме. Четвъртата стъпка е да отстраним източниците на замърсяване. И работата е свършена - болката си е отишла.

Докато претърсвате органите си за паразити и замърсители, вероятно ще ви дойде една интересна мисъл - кой от тях е дошъл пръв? Замърсителите също могат да нахълтат във входа на клетките. Дали тяхното присъствие улеснява придвижването на бактериите или бактериите идват първи и държат отворена вратата, за да влезат замърсителите? И двете явления са възможни. Може и да се извършват едновременно. Може би поради това бактериите и замърсителите винаги се откриват заедно. Вирусите също могат да се приземят във входа на клетките и да предизвикат заболяване, но те рядко са причина за болка.

 

Докато се изследвате и наблюдавате здравето си, вие ще забележите още нещо - вашето тяло убива превъзходно бактериите и вирусите. То прави това по-бързо от магическа пръчица! Единствените, които оцеляват, са тези, които са се затъкнали във входовете и каналите, пълни със замърсители! Това изглежда показва, че замърсителите отварят вратата, но все още не е доказателство и трябва да имаме на ум и други възможности.

 

За щастие, за да се оздравим, не е необходимо да знаем как точно ни разболяват паразитите и замърсителите.

 

Издирване на бактериите

 

За да открием в кои органи има бактерии и кои са те, ще трябва да се научим да използваме един нов уред. Той представлява проста електронна верига, способна да улавя честотите по такъв начин, че да ги чуваме. Честотите, излъчвани от вашето тяло, честотите на бактериите, вирусите и бактериите са различни и могат да бъдат така отчетливи, както са мученето, блеенето, чик-чирикането и грухтенето, донасящи се от стопанския двор.

 

Но налага ли се вие да различавате тези честоти?

 

Не! Вие можете просто да унищожите с електричество всички тези мънички нашественици. Но как да разберете от какво да се предпазвате за в бъдеще? Ако болката ви се завърне, как ще знаете дали това е старата бактерия или е някоя нова?

 

Научавайки се да изследвате, вие спирате да използвате гадаене при поставянето на диагноза.

 

Надявам се, че въпреки хроничната си болка, поставянето на диагноза ще ви се стори толкова заинтригуващо, толкова увлекателно, че ще се почувствате призвани да направите издирването сами. Намерете някой, който би искал да помага и изтъргувайте информацията, с която разполагате. Издирването е по-лесно, отколкото работата с компютър, например.

 

Какво ще намерите

 

Първо, ние ще изучим и ще се научим да лекуваме всякакви болки, започвайки от пръстите на краката и отивайки нагоре по-тялото. Не е необходимо да бъдем абсолютно точни в локализирането на болката, защото така или иначе бактериите се придвижват до съседни локализации.

 

За да можем да отстраним всяка болка, ние ще търсим причината й. Болката може да се завърне след час от приключването на зепинга (убиване на бактериите с електричество), ако не знаем, че бактериите са дошли от сандвича със сирене. Освен това болката може да не е имала време да си отиде преди следващата атака и вие можете да си направите c погрешния извод, че методът не работи.

 

Паразитите също могат да се върнат на някое особено болезнено място, идвайки от по-отдалечени места, трудни за достигане от електрическия ток на NEOClark. Такива места са вътрешността на очната ябълка, тестисите, вътрешността на жлъчните камъни, зъбният абсцес и чревното съдържимо. Тьй като токът на вашия NEOClark е високочестотен, той предпочита да заобиколи тези места, вместо да премине през тях. С помощта на повторните зепинги и билките вие можете да прочистите и тях и да спрете повторното инфектиране на тялото си.

 

В действителност най-големият принос на описаните истински случаи е получаването на познания за реинфекцията и източниците на замърсителите.

 

След като свършим с болката, ние ще обърнем внимание на болестите, протичащи без болка, такива като диабет, миастения гравис и др.

Коментари