Пътят към доброто здраве

Да си припомним още веднъж нашето ново разбиране за здравето в контекста на болестта:

 

♦    Ние имаме само два проблема: паразити и замърсители. Паразитите са всичко онова, което живее в нас, използвайки нашата храна и оставяйки ни отпадните си продукти. Замърсителите са намиращите се в нас токсични вещества, затрудняващи работата на органите ни. Паразитите и замърсителите са отговорни за всички наши проблеми.

♦    Нашите тела се опитват да ни освободят от паразитите и замърсителите, образувайки камъни, секреции, отоци, възпаления и доброкачествени тумори. Ние развиваме дефицити и увреждания.

♦    Накрая настъпва някакво трайно увреждане. Косата ни посивява, развиваме катаракти, гръбнакът ни се изкривява, нервните клетки загиват, мускулите атрофират. Ние се превръщаме в развалини.

 

Нашата стратегия да поправим всичко това е логична.

 

Първо, убиваме всички паразити, бактерии, вируси и гъбички.

 

Второ, отстраняваме токсичните плесени, метали, химикали в храната си и нещата, които употребяваме.

 

Трето, прочистваме и отмиваме камъните, секретите и шлаките, които пречат на оздравяването.

 

Четвърто, ще използваме билки и специални хранителни фактори, за да ускорим оздравяването, като внимаваме да използваме чисти продукти. Последните действат по-бързо, когато се дават венозно, но в този сайт ние поставяме ударение върху оралната консумация.

 

И накрая, за случаи извън нашите възможности ще търсим помощта на медицинските и здравните професионалисти.

 

Какво може да бъде по-вълнуващо от спиране на треперенето на ръцете ви или болките в рамената? Няма ли да бъде чудесно сами да коригирате пулса си и повишеното си кръвно налягане? Какво приключение ще е да се избавите от всичките си брадавици?

 

Избавянето от болката, обаче, на мен ми изглежда най-важен приоритет, тъй като болката често минира нашия морал, инициативата ни да действаме и даже интереса ни да се подобряваме!!

 

В основата на много от нашите болести стоят неподозирани източници. Аз съм откривала у хора, например, тения на гълъбите.

 

Хранене на птици

 

Хранете животни вън от дворът си и далече от местата където си играят децата. Техните изпражнения съдържат патогени.

Коментари