Мултиплена склероза и амиотропна латерална склероза

Мултиплената склероза (MS) е заболяване на главния и гръбначния мозък. Нарича се латерална склероза, когато е засегнат преимуществено гръбначният мозък.

 

Причинява се от метили, които са достигнали до тези места и се опитват да се размножат там. Всеки от четирите най-често срещани метили може да е в основата на болестта. Унищожете ги посредством NEOClark или NEORife (434 kHz до 421 kHz). Те не могат да се завърнат, ако сами не се заразите отново Спрете да ядете друго месо освен риба и морски дарове. Всички други меса могат да съдържат стадии на метила, освен ако не са фабрично консервирани или сготвени много добре. Домашните любимци и другите членове на семейството несъмнено носят същите паразити, но нямат същите симптоми. Махнете домашните си любимци. Не целувайте любимите си хора по устата. Убедете се, че сексуалните ви партньори са преминали противопаразитна програма и не носят метили.

 

Най-важният въпрос, на който трябва да си отговорите, е защо паразитите са влезли в мозъка ви. Когато мозъкът съдържа разтворители, това позволява на паразитите да се размножават в него. Разтворителите ксилол и толуол са чести замърсители на мозъка и се откриват винаги при случаи на MS. Очевидно тези разтворители се натрупват в двигателните и сетивните области на мозъка, с което „поканват" паразитите да влязат там.

 

Ксилолът и толуолът са промишлени разтворители, които се използват за боядисване и разреждане. Те са също замърсители на някои газирани напитки. Открих ги, например в „7-Up" и джинджифиловата сода. Престанете да ги пиете.

 

При всички случаи на MS, които съм изследвала, съм откривала и Shigella в главния и гръбначния мозък. Тя идва от млечните продукти. Шигелите са фекални бактерии. Бъдете безкомпромисни в стерилизирането на млечните продукти. Даже една чаена лъжичка нестерилизирано мляко, прибавена към бърканите яйца, може да ви реинфектира. Дори гъстата бита сметана и маслото не са безопасни, ако не са кипнати. Убивайте бактериите всеки ден с помощта на NEOClark. Шигелите произвеждат химически вещества, които са токсични за главния и гръбначния мозък. Унищожаването им води до бързо подобряване на състоянието.

 

Всички големи паразити, каквито са метилите, например, имат свой антураж от бактерии и вируси. Може би именно те са тези, които инициират мозъчната реакция, състояща се във възпаление и образуване на съединителна тъкан във външната обвивка на мозъчните клетки и нервните влакна. Или може би са различни стадии на метилите. Вашият мозък се опитва отчаяно да излекува тези увреждания, но вие не му позволявате, доставяйки нови серии от разтворители и шиге-ли и нови генерации от паразити и патогенни микроби.

 

Друг разтворител, свързан с MS, е живакът от стоматологичните материали. Не цялото количество живак, което непрекъснато се освобождава от тези материали в устната кухина се излъчва с бъбреците или червата. Част от него попада в главния и гръбначния мозък. Може би ще успеете да го елиминирате чрез бъбречно и чернодробно прочистване. Самият живак може да бъде замърсен с талий, който е още по-токсичен. Премахването на живака от зъбите трябва да стане изключително прецизно, за да не остане дори следа от талий.

 

Ако имате симптоми, които ви навеждат на мисълта за MS, снабдете се със слаидове на главния и малкия мозък. Можете също да си купите свински мозък и да си направите слаидове от сензорните лобове и малкия мозък. След като ги направите, дезинфекцирайте ръцете си. Изпитайте храната, която употребявате ежедневно, за присъствие в тези мозъчни участъци. Изпитайте също за паразити, бактерии (особено Nocardia и Shigella) и други замърсители като арсеник и пестициди. Ако заболяването не е много напреднало (наличие на тремор и загуба на чувствителност), можете да го излекувате. Във всички случаи, обаче, сте в състояние да спрете прогресирането му чрез прочистване на зъбите, околната среда и подходяща диета.

 

На Бренди Рейни, на 34 години, бе поставена диагноза MS четири месеца преди да се обърне към нас (потвърдена с MRI), въпреки че бе имала симптоми в продължение на години. (MRI - Magnetic resonance imaging - магнитно резонансно изображение - е модерен метод за демонстриране на физиологични или патологични промени в живите тъкани. В научните кръгове се нарича и ядрено-маг-нитен резонанс - бел. пр.) Бяха й казали, че заболяването й е наследствено. Тя се оплакваше от постоянна болка от двете страни на шията и главоболие. Трудно изкачвала стълби поради тежест в краката. Нашите изследвания показаха, че мозъкът й бе пълен със скандий (метална сплав, използвана в стоматологията) и флуор (от пастата за зъби). Зрението й се влошаваше. Установихме наличие на много дървесен спирт в очните й ябълки. Тя нямаше зъби за спасяване и реши да не губи време със зъбно протези-ране. В челюстната й кост имаше няколко вида микроби: стрептококи от група G (възпаление на гърлото), Staphy-lococcus aureus (ускоряване на пулса над 100), Clostridium tetani (вдървеност) и Shigella (производство на невроток-син). Бренди унищожи всички тези микроби с помощта на NEORife. Пет седмици по-късно болката и вдървеността на шията изчезнаха, пулсът й спадна до 100, месечните й цикли станаха безболезнени и ръцете й трепереха по-слабо. Поставихме я на противопаразитна програма, като прибавихме тиоктова киселина (2 пъти дневно) (тиоктова или алфа-липоева киселина - мощен антиоксидант, действащ едновременно във водна и мастна среда. Възстановява витамин С и Е при окислението им от свободни радикали - бел. пр.) и хистидин (500 мг един път дневно за снижаване количеството на никела). Посъветвахме я да не използва метални съдове за готвене и хранене. След още четири седмици пулсът й спадна до 80 и имаше много по-малко оплаквания от краката си. Проведе зепинг за още четири останали бактерии. Два месеца по-късно вече нямаше нито треперене, нито вкочане-ност. Все-още имаше умора в краката и ръцете й трепереха от време на време, но имаше оптимизъм, че MS няма да съсипе живота й и ч'е заболяването й не се дължи на предателски гени. Половин година по-късно тя ходеше и работеше нормално, като продължаваше да прави чернодробни прочиствания и внимаваше да не допусне замърсяване и опаразитяване.

 

Кендра Уелч, на 56 години, имаше диагноза MS, поставена й преди година с MRI. Тя се обърнала към доктор, занимаващ се с прочистване от тежки метали. Отстраняването им довело да прочистване на ежедневните й исхемични пристъпи, но забелязала, че започнала да губи равновесие, зрението й отслабнало и получила силни болки в стъпалата и китките. Нашето изследване показа, че в мозъка й има големи отлагания на барий, европий, гадолиний и платина. Всички тези метали са част от стоматологични сплави, въпреки че барият може да идва и от отработените газове на автобусите (тя не ползваше червило). Беше посъветвана да отстрани метала от зъбите си. След два дни дойде в офиса ни и ни съобщи, че няма никакви неврологични оплаквания.

 

На 15 годишната Лине Керето бе поставена посредством MRI диагноза MS-подобен синдром. Изследването показа, че в мозъка и има чревни метили във всички стадии на развитие, човешки чернодробен метил и Trichinella. Тя нямаше никакви пломби, но в тимуса й открихме бензол, който водеше до подтискане на имунитета й. Имаше още пропан и азбест в мозъка си, дължащи се на просмукване на газ в дома й и на износен ремък на пералната машина. На нея също й бе казано, че носи „лош" ген. Трудно й бе да върви дори с чужда помощ. Бяха ни необходими няколко месеца, за да открием източника на бензол - питейната вода. Веднъж бе замърсена, друг път, не! Оказа се, че при смазването на помпата, част от смазката бе потекла върху циментовата платформа. Дъждът я бе смил в кладенеца. Отместиха платформата и видяха смазката по повърхността на водата. Почистиха много внимателно. Това постави началото на оздравяването на Лин. В тимуса й вече нямаше бензол и след една година тя бе почти напълно здрава.

 

Норма Луелин, млада майка, се оплакваше от изтръпване, вцепененост и слабост в цялата лява част на тялото си. Беше започнала клинично изследване за MS. Тялото й бе пълно с пентан вероятно от работното й място, тъй като още 12 души, работещи там, имаха MS. Това накара правителството да започне разследване! Тя имаше чревен метил в различни стадии, но не в червата, черния дроб или тимуса си, а в мозъка! Ние открихме, че във въздуха на къщата й има бисмут, вероятно отделян от козметика. Независимо от противопаразитната програма, която изпълняваше, тя продължи да се реинфестира с овчи чернодробен метил вероятно от хамбургерите, които ядеше. Нямаше воля да спре да пие газирани напитки и в белите й кръвни клетки освен пентан, често имаше ксилол, ацетон и метилхлорид.

 

Шанън Синдър, на 44 години, имаше от няколко години засилваща се вцепененост на тялото и наскоро нейният лекар бе решил да я провери за MS. Имаше треперене на ръцете, а нощно време - потрепвания на мускулите, които не й даваха да спи. Имаше чревни метили в мозъка, а не в червата! Имаше още натрупване на метилов алкохол в мозъка, дължащо се на консумиране на диетична кола. В мозъка й имаше още: бисмут (козметика), паладий, мед, самарий и телур (стоматологични сплави). На 10-ия ден от началото на противопаразитната програма се подобри дотолкова, че можа да спре Преднизона.

 

Ерика Блейк, на 41 години, бе с диагноза MS от две години, въпреки че оплакванията й бяха започнали преди 13 години. Тя вземаше Преднизон, но равновесието й бе толкова нарушено, че се придвижваше с инвалиден стол. Хелатна-та терапия (терапия за отстраняване на тежки метали посредством хелатни агенти (например EDTA) - бел. пр.) бе предотвратила по-нататъшното й влошаване. Мозъкът й бе пълен с бензин от работата й на бензиностанция в миналото и от свързания в момента с жилището й гараж. Стъпалата и китките й бяха напълно вцепенени. Извадиха й 5 зъбни корена и след няколко дни тя бе в състояние да стои права, а след още няколко дни и да върви с бастун. Ерика имаше човешки чернодробен метил, овчи чернодробен метил, трихинели и стадии на кучешка тения в малкия мозък, който е контролен център на движението. След като унищожи паразитите, започна да взема тиоктова киселина (4 на ден) и прочисти средата в дома си, тя се подобри дотолкова, че започна отново да шофира и да излиза от къщи без бастун. Придоби достатъчно чувствителност на стъпалата и китките, за да може да върши домакинската си работа.

 

На Кърт Нелсън, който бе на 43 години, му бе казано, че има периферна невропатия. Стъпалата му бяха толкова вдървени, че трябваше да гледа амбреажа, за да може да шофира. Имаше вдървеност и на китките. Нашето изследване показа, че беше пълен с керосин и бензол вероятно от помпането на петрол, с което си изкарваше прехраната. Имаше стадии на метил и дузина видове бактерии и вируси в мозъка. Освен това имаше живак и талий в имунната си система (пломби). Той бе отстранил всичките си метални пломби две години преди това и си мислеше, че няма повече живак в устата! Оказа се, че някъде са се задържали съвсем мънички парченца от пломбите. Те обаче бяха в основата на класическите симптоми на периферната невропатия: вцепененост на стъпалата и китките и постепенно разрушаване на нервната система. Те се дължаха на отравяне с талий. Зъболекарят бе много затруднен, тъй като не успя да открие никакви следи от пломбите (това бе преди аз да открия, че живак и талий се съдържат и в много продукти за лична употреба).

 

Когато дойде при нас, Дънкан Уд, мъж на средна възраст с 5 малки деца, все още можеше да се тътри едва-едва. Не можеше да вдигне ръцете си, за да се нахрани. Всяка минута издаваше неконтролиран и неадекватен смях. Две години преди това му бе поставена диагноза MS и му бе казано, че носи „лош" ген. Фактът, че едно от децата бе започнало да проявява подобни симптоми, бе засилило вярата на семейството, че болестта е наследствена. След десет дни неадекватният смях изчезна и той можеше да държи дясната ръка пред лицето си и да върви много по-бързо, отколкото преди. Остана незначителен тремор. Хелатната терапия, проведена в една клиника в Мексико, бе изкарала значителна част от живака и талия от мозъка му. Той унищожи трематодите и шигелите по електронен път и спря да пие неварено мляко. Замърсителите на мозъка му - ксилол и толуол, както и азбеста, бяха скоро елиминирани. Бързото му подобрение убеди семейството в това, колко е важно да отстранят източниците на замърсяване в дома им.

 

Два дни по-късно обаче той отново се влоши и това го подтисна. Дали имаше още някакъв неизвестен фактор? Да, и ние го открихме. Той отново се бе заразил със Shigella! Беше си позволил несъзнателно да опита несте-рилен млечен продукт - мляко, добавено към супата след приготвянето й! Това бе полезен урок за него. Всичко друго-паразити и замърсители, си бе заминало. Той направи зепинг за бактериите. Възстанови се само за един ден. След това вече бе много внимателен с млечните продукти.

 

Назначи си визити при зъболекар, въпреки че преди две години бе отстранил метала от зъбите си (доказахме остатъци от живак и талий). Сега той гледаше много по-сериозно на намирането на зъболекар с опит в откриването на такива остатъци и прочистването на кавитации. Планираше още да направи бъбречно и чернодробно прочистване. Той каза, че няма да се върне на работа преди съдържащият азбест ремък и боите за мебели да бъдат отстранени от работното му място.

 

Shigella причинява също раздразнителност и депресия, които са често проблем при хората с MS.

Коментари