Диабет

Всички диабетици имат един и същ трематод в панкреаса си, Eurytrema pancreaticum, панкреатичният метил на говедата. Изглежда, че го получават многократно от едрия рогат добитък чрез консумация на месо или млечни произведения, не преминали термична обработка. Не е трудно да бъдат унищожени паразитите чрез зепинг, но тъй като в хранителните продукти те са в инфекциозен стадий, лесно настъпва повторно опаразитяване.

 

Но Eurytrema няма да се засели и размножава в нашия панкреас без наличието в него на дървесен спирт (метанол). Замърсяването на храните с метанол е твърде често. Намираме го в готовите храни, включително бутилираната вода, подсладителите, газираните напитки, бебешките млека и във всички напитки на прах (и тези с етикет „здравословни"). Предполагам, че дървесният спирт се използва за миене на производствените линии. Ако вашето дете има диабет, не му давайте нищо консервирано, пакетирано или бутилирано. Никакви готови храни.

 

С унищожаването на паразитите и отстраняване на метиловия алкохол от храната нуждата от инсулин може да бъде намалена наполовина в течение на три седмици и дори по-скоро!

 

Бъдете стриктни при проследяване на кръвната си захар. Малките островчета на панкреаса, произвеждащи инсулин, се възстановяват много бързо. Дори 90% от тях да са разрушени, изискващо ежедневни инжекции с инсулин, половината от тях могат да се възстановят или регенерират и инсулинът да не е вече необходим. Самите инсулинови инжекции могат да са замърсени с метанол. Това е много груба ирония - лечението да влошава състоянието. Проверете ги сами,  използвайки метанола от водата за почистване стъклата на автомобила (резервоара на чистачките) като тест субстнация или го купите от магазин за бои. Изследвайте инсулина на различни производителите, докато намерите не контамини-ран с метанол медикамент.

 

Изкуствените подсладители са замърсени с дървесен спирт! Вместо да ви помогнат да се справите с диетата си, те провокират диабета. Не ги използвайте.

 

Лекарствата, които стимулират панкреаса да произвежда повече инсулин, могат също да са замърсени с разтворители. Изследвайте ги и намерете производства, които не са замърсени. Може скоро да не са ви нужни. Така че парите, които ще изразходвате за изследванията могат скоро да ви се възстановят. Хората без диабет могат да обезвредят количествата метанол в храната си, защото нямат натрупани в организма си плесени и Коджикова киселина като диабетиците. Намирал съм Коджико-ва киселина в кафе и в картофи, имащи сиви петна вътре в тях. Не яжте обезцветени картофи или обелки, дори да са варени или печени. Способността ни да обезвреждаме токсини като метиловия алкохол не е оправдание да ги консумираме. Всички отрови са вредни. Не ги консумирайте.

 

Всички диабетици имат и вируса НА (вероятно се има предвид т. нар. вирус на брадавиците, HPV, човешки попиломен вирус - бел. пр.) в панкреаса си. Този вирус се развива в кожата, предизвиквайки образуване на брадавици, но бързо се разпространява из тялото, достигайки освен до панкреаса и до далака и черния дроб. Не е необходимо специално да се убива вируса, защото той изчезва с унищожаване на паразита. Без съмнение НА вирусът принадлежи на панкреатич-ния метил. Може да се зададе въпросът дали метилът или неговият вирус са причина за диабета. Може дори да съществува бактерия, която сме изпуснали от наблюденията си, но тя да е неговият истински причинител.

 

Много важно е, докато се възстановявате от диабета да следите всеки ден кръвната си захар. Подобряването е толкова бързо, че можете да си инжектирате повече от необходимото количество инсулин. Намалете дозата съобразно действителните си нужди.

 

Има още аспекти на диабета, които трябва да бъдат изучени от алтернативни лекари. Честа е например алергията към жито и други зърнени храни, съдържащи глутен. Може би панкреасът и островчетата му ще се възстановят много по-бързо, ако временно се извадят зърнените храни от диетата на диабетика. Едномесечната безгаутенова диета вероятно може да добави още към постигнатото с унищожаване на паразитите и отстраняване на метиловия алкохол от храната 50% подобрение. Има данни, че консумацията на семена от замбун (тилчец - Frigonella foenum grae-cum) помага много (в действителност, лекува) при диабет. Дали тези семена убиват трематода или вируса, или действат по някакъв друг начин? Изглежда добра идея, ако сте диабетик, да добавите към диетата си семена от замбун.

 

Метиловият алкохол се натрупва в очите и очните увреждания са чести при диабет. Листата от боровинка представляват билково лечение както за диабета, така и за слабите очи. Дали те противодействат на метиловия алкохол или обезвреждат Коджиевата киселина? Направете си чай от 1/4 чаша листа на три чаши вода. Пийте по половин чаша дневно.

 

Хромът е нещо задължително за диабетиците (три пъти дневно по 200 мкг). Той подпомага навлизането на инсулина в клетките ви.

 

Златото се привлича от панкреаса. Тежките метали, включително златните коронки, трябва да се отстранят от зъбите. Никакви метални бижута, включително златни не трябва да допират кожата на диабетика.

 

Блит Дженкинз вземаше всеки ден MicronaseTM (5 мг) за диабета си. Сутрешните стойности на кръвната й захар достигаха до 183 (нормалните стойности са 4 до 8 mmol/L (70 до 150 mg/dL) - бел. пр.). Ние установихме наличието на овчи чернодробен метил в панкреаса й, ванадий във въздуха (просмукване на газ) и кадмий в питейната вода (стари тръби) на дома й. След унищожаване на паразитите и ( бъбречно прочистване сутрешната й кръвна захар спадна до 148. Отърва се от „топлите вълни", болките в слабините и краката. Това я ентусиазира дотолкова, че тя прочисти цялото си тяло и спря лекарствата.

 

Робърт Грин, на 65 години, беше на инсулин от пет години - по две инжекции дневно (всяка от по 25 единици), но не можеше да контролира кръвната си захар, която сутрин беше 228. Вдигна дозата си на 30 единици без особено подобрение. Краката и стъпалата го боляха толкова много, че не можеше да се движи, без да се подпира на бастун. Той имаше в панкреаса си Loa loa. Това е още един пример, когато паразит попада на „погрешно" място - в панкреаса вместо в сърцето. Смятам, че това е станало възможно поради наличното замърсяване с разтворители. В неговия панкреас бяха намерили подслон още вирусът на заушката, НА брадавичният вирус, микоплазми, грипен вирус, вирусът на варицелата, аденовирус и шигела! Това бе се осъществило поради натрупване на метанол в панкреаса му от различните напитки и изкуствени подсладите-ли. Щом Робърт спря да консумира такива напитки и да използва подсладители и унищожи всички паразити и микроби с NEORife, кръвната му захар спадна под 100 сутрин. Това му даде възможност да намали инсулина на 20 единици. Започна да приема 2-3 пъти дневно хром (200 мкг). Междувременно направи чернодробно прочистване и изкара около 2 000 камъка. Вече можеше да се движи добре и се хвана на почасова работа. Целият този процес продължи една година.

 

Ралф Диксън, на 72 години, бе преминал на инсулин (30 единици дневно) след 6 години на хапчета. Той все още имаше кръвна захар 242 на гладно. Открихме у.него панкреа-тичен метил, който бе гостоприемник на различни бактерии и вируси. Той имаше пудел. След като унищожи паразитите заедно с техните бактерии и вируси и направи бъбречно прочистване, кръвната му захар падна до 111 и той намали инсулина на 25 единици. Скоро стана възможно да го намали до 20 единици. Ралф започна да приема и хром (2-3 пъти дневно по 200 мкг), магнезий (50 мг веднъж дневно) и листа от боровинки (и трите считани за хранителни добавки). Цялото това телесно прочистване го отърва още от оплакванията му от стенокардия и лесна уморяемост. Когато обаче се опитваше да прекъсне противопаразитната си програма, кръвната му захар веднага се качваше, което показва колко лесно бе да прихване отново паразити.

 

Мелиса Бърд, на 54 години, имаше сериозни болести, между които сърдечно заболяване (две ангиопластики) и диабет и бе претърпяла многобройни операции. Тя си правеше по 16-18 единици инсулин веднъж дневно. Освен панкреа-тичните метили в задстомашната й жлеза, тя имаше и чревен метил на същото място (!) плюс Ascaris на много места. Освен това имаше брадавици и кандидоза. За щастие нямаше домашни любимци. Паразитите й бяха унищожени наведнъж с NEORife и тя започна бъбречно прочистване за другите си проблеми. След седем седмици намали инсулина, защото кръвната й захар бе спаднала до 90. След това тя престана да пие безкофеиново кафе и да употребява изкуствени подсладители, които я тъпчеха с метанол, започна да пие противопаразитни билки и направи чернодробно прочистване. В деня след чернодробното прочистване кръвната й захар скочи до 164, но след това спадна и се запази на нива под 100. Престана да си слага инсулин и не се налагаше вече да взема дори хапчета за диабета. Посъветвахме я да продължи внимателно да следи кръвната си захар и да преустанови пушенето.

 

Джон Ангерт, на 65 години, имаше диабет, но не се лекуваше с нищо. Не му се искаше да ни каже колко бе кръвната му захар. Имаше дълъг списък и с други болести. Изследването ни показа, че има натрупване на тулий (от замърсен витамин С) и паладий (от пломби). Имаше няколко различни паразита. След премахване на металните пломби и унищожаване на паразитите кръвната му захар на гладно бе почти нормална (98). Продължаваше обаче да има крампи в краката въпреки бъбречното прочистване. Едва след като си промени диетата и започна да пие много прясно мляко, фосфатните кристали в бъбреците му изчезнаха и крампите престанаха да се появяват.

 

Корнелиус Идънз, на 33 години, се обърна към нас за диабета си, въпреки че се оплакваше и от умора, храносмилателни проблеми и главоболие, както и многобройни по-малки оплаквания като болка в гръдния кош над сърцето, повишена чувствителност в тестисите и т.н. Диабетът му бе установен преди една година, но той бе на инсулин сутрин и вечер. Сутрин си правеше Humulin - инсулин с удължено действие 20 единици плюс 6 единици обикновен инсулин, а вечер, съответно 14 плюс 6. Той често изпускаше вечерната доза, която бе необходима за сваляне на сутрешната кръвна захар на гладно до 166. Изследването ни показа, че Корнелиус има панкреатичен метил освен в задстомашната си жлеза и в тестисите. Имаше и много високо ниво на афлатоксин. Беше му препоръчано да купува хляб само от фурна, а не от магазините. Имаше и сребро, никел и много високо ниво на злато.

 

Всички тези метали идваха от златните му коронки, които той трябваше да замени с пластмасови. Освен това в панкреаса му имаше фибростъкло и големи количества дървесен спирт, както се очакваше. Трябваше да спре да пие всякакви закупени от магазина напитки. Той беше отрицателен за бензол, пропилов алкохол, Salmonella, Shigella и E.coli, но имаше голямо количество Staphylococcus aureus в задстомашната си жлеза. Основен източник на този микроб са зъбите и той бе посъветван да се обърне към зъболекар, който да потърси и прочисти евентуалните кавитации, както и да излекува скритите зъбни инфекции, след което да смени зъбните коронки. Трябваше да издири източника на фибростъкло у дома си и да го ликвидира. Препоръчахме му да провежда зепинг през ден в продължение на един месец. Започна да взема витамин С срещу запека (1 чаена лъжичка с всяко ядене, а по-късно по 1 чаена лъжичка дневно), витамин В-50 комплекс (по 2 дневно) и тиоктиева киселина (по 2 дневно). Извърши бъбречно прочистване за проблема с тестисите и след 6 седмици направи и чернодробно прочистване. Трябваше да бъде проследен в продължение на три седмици след приключване на зъбното прочистване, но не се появи повече. Четири месеца по-късно ни се обади по телефона и ни каза, че е добре и няма нужда от инсулин. След още три месеца позвъни отново и отново ни увери, че е добре и не си инжектира инсулин.

Коментари