Болка в гърлото

Честите гърлоболи винаги се повлияват от отстраняване на метала от зъбите, прочистване каналите на корените и излекуване на скритите зъбни инфекции. Това е важно за трайно разрешаване на проблема с честите болки в гърлото. Бактериите и вирусите, причиняващи болки в гърлото, се развиват особено добре в скритите места под и около зъбния метал. Електрическият ток трудно прониква в центъра на такива места (абсцесите). Дори и да бъдат достигнати и унищожени причинителите на инфекции, следващия път, когато ядете нестерилна храна, ще се инфектирате отново! Зепингът не е заместител на зъбното прочистване.

 

По време на боледуване осигурете топлина на гърлото си (малко повече, отколкото ви е приятно) и правете гаргара с гореща вода, за да усилите кръвообращението. Смучете два пъти дневно таблетки цинк (60 мг). След като прочистите зъбите си, може вече никога да не ви боли гърлото!

 

Децата, страдащи от чести болки в гърлото, обикновено нямат проблеми със зъбите. Те обаче винаги имат проблем със замърсения въздух. Най-чести замърсители са азбестът, формалдехидът, стъклената вата, фреонът и арсеникът. Прочистете дома си от тези замърсители. Яденето на плесеняса^ ла храна също води до респираторни заболявания. Плесените причиняват спад на имунитета, който може да продължи няколко седмици! Усилете устойчивостта на семейството си, като не употребявате храна, съмнителна относно плесени.

Коментари