Зепер и кръв

Обновена в 13:27 на 12/06/2013 г.

ВНИМАНИЕ! Тази референция е взета от сайта на д-р Хулда Кларк и е от потребител ползващ нейните продукти. Уредите за които се споменава в референцията „Зепер“ и/или „Честотен генератор“ са с технически параметри припокриващи напълно тези на еквивалентните наши устройства (производство на „ЗЕПИР“ ЕООД) – „НЕОРайф“ и „НЕОКларк“.  Тинктурата от черен орех на д-р Кларк отговаря на произвежданият от нас продукт „Екстракт от Орех“.

болки в коремаЗдравейте,

Надявам се, че сте добре. Смятам, че имам решение на моят проблем, започнал през ноември, който е свързан с моят цикъл и неговата нередовност.

Не губя повече кръв след моят цикъл, докато преди това загубата на кръв беше продължителна. Направиха ми тестове и резултатите показваха недостиг на желязо.

След прием на витамини, започнах да използвам определени честоти, поставяйки дръжките, както Вие предложихте, директно върху зоната на яйчниците. От скоро използвами едночасоваа програма на уреда „Зепер“.

Забелязах, че определено се чувствам по-добре след като започнах да използвам честотите и в резултат, в края на последните ми два цикъла, вече нямаше кръв, само малко по-тъмна течност в началото, може би в резултат от възпалението, но с помощта на билки и „Зепер“ държа ситуацията под контрол.

Благодаря ви за помощта.

Исках и да получа повече информация по отношение на теста на слюнка. Ще пиша отново и поздрави от моята майка.

Мануела

Коментари