Съветите на д-р Хулда Кларк

...из книгата "Лечение на всички болести" от д-р Хулда Кларк:

Необходими са три процедури, за да се убие всичко. Защо? Първият зепинг убива вирусите, бактериите и паразитите. Често обаче след няколко минути се появяват още бактерии и вируси. Изследванията ми установиха, че те са били инфектирали паразитите и при смъртта на последните са се освободили. Вторият зепинг убива освободените вируси и бактерии. Скоро се появяват отново малко на брой вируси, които са били инфектирали бактериите и са се освободили при унищожаването им. След третия зепинг никога не съм откривала дори след часове никакви вируси, бактерии или паразити.

Зепингът не предизвиква болка, а напротив спомага за нейното облекчение. Вашата безопасност е гарантирана от кратката експозиция. Вирусите и бактериите загиват за 3 минути, тениите, метилите и кръглите червеи за 5, а кърлежите за 7 минути. Не трябва да се надвишава времето за тези експозиции, въпреки че не са наблюдавани странични действия от каквато и да е по-продължителна експозиция.

Зепингът не достига организмите, скрити в органите, например във вътрешността на стомаха или червата. Електричеството се придвижва по протежение на техните стени, а не през съдържимото им. За постигане на пълен ефект е добре да комбинирате употребата на Зепер с Екстракт от Орех.