Болки в тазобедрените стави

Болките в тазобедрените стави се дължат винаги на бактерии. Източници на бактериите във всички случаи са бъбреците и зъбите. Този факт улеснява лечението, тъй като прочистването и на двата източника не изисква продължително време.

 

Започнете с прочистване на бъбреците и продължете с прочистване на зъбите. He спирайте бъбречното прочистване със започване на зъбното. Бъбреците и зъбите трябва да бъдат прочиствани заедно, за да бъде спряно експортирането на бактерии към тазобедрените стави.

 

Прочистването на зъбите може да продължи няколко седмици и  ако се налага повече работа. Докато трае то, унищожете всички паразити посредством електронния метод. Унищожете всички бактерии, като отделите особено внимание на стафилококите, стрептококите, клостридиите и кампилобактериите.

 

Зьбният проблем не винаги е от страната на тазобедрените стави. Челюстта може да е много крехка и пореста, пълна с бактерии. Почистването на тези кавитации може веднага да доведе до облекчаване на болката в тазобедрената става, което доказва източника на бактерии. Самото почистване обаче ние гарантира оздравяването на костта. Дайте възможност на челюстната кост да заздравее:

 

♦     Приемайте витамин D (40 000 до 50 000 единици дневно) в продължение на три седмици едновременно със започване на работата по зъбите или малко преди това. Продължете със същата доза два пъти седмично. Не превишавайте това количество.

 

♦    За да заздравите венците си, приемайте по 1 грам витамин С дневно и витамин В6 (250-500 мг дневно).

 

♦    Включете в дневната си диета 1 грам усвояем калций.

 

- Прочетете повече за: Укрепване на костите

Коментари