Как се разболяваме

Представете си, че сте изобретили устройство, което определя наличието на микотоксини (изключително токсични субстанции, произвеждани от плесените по храните) у хората. Какво ще си помислите, ако установите, че хората, страдащи от простуда, винаги имат поне един тип микотоксини? Ще си зададете ли въпроса: дали внезапното струпване на микотоксини е това, което води до развитие на простуда? Защо някои от членовете на едно семейство хващат простуда, а други не?

 

Какво ще си помислите, ако установите, че:

 

♦    Всеки раково болен носи човешки чревен метил в черния си дроб, а у никой друг този метил не се развива в черния дроб?

♦    Всеки диабетик носи говежди панкреатичен метил в задстомашната си жлеза и много малко други хора имат този метил в панкреаса си?

♦    Всеки, страдащ от болест на околната среда, е положителен за Fasciola (овчи чернодробен метил) в черния си дроб?

♦    Всеки болен с астма е положителен за Ascaris в белите си дробове?

 

Какво ще си помислите, ако винаги откривате, че всеки мистериозно болен човек носи, без да подозира това, някакъв паразит или замърсител?

 

Устройството е Синхрометър, а всички тези „какво... ако" са истина. Те ме заставиха да променя възгледите си за това, какво действително причинява някои от тези „нелечими" мистериозни болести.

 

Свикнали сме да мислим, че диабетът се причинява от свръх консумация на захари, простудата - от вирус, който сме прихванали от някого, ракът - от въздействие та канцероген, депресията - от недостатъчно родителско внимание. Схващането за многопричинността на болестите е направило изучаването на медицина толкова трудно, че малцина се захващат с това. И всяка година към списъка на човешките болести се добавят нови синдроми.

 

Но тези диагнози се основават на описанието на това, което става в определено място на тялото. Това е все едно да  наречеш ухапването от комар зад ухото с едно наименование, а зад коляното с друго. Ако никога не видите комара да хапе, тази система на обозначаване ще ви се стори разумна.

 

И досега професията медицина има известен смисъл. Новите открития обаче показват старомодността на описателната система. Сега вие можете да видите истинската причина на болестите. Това можете да направите сами, като си построите електронна диагностична верига.

 

Веднъж видели комара на работа, вече няма да ходите при доктора за всяка червена сърбяща подутина. Не е нужно да търсите точната диагноза и подходящото за нея лекарство. Вие сте си сложили мрежа на прозорците и вратите!

 

Видели веднъж колко много домашен прах участва в простудата, вие се избавяте от него. Видели веднъж как плесента в храните улеснява вируса на простудата, вие изхвърляте плесенясалата храна. Аз не ви предлагам да повярвате просто така. Когато видите, ще повярвате. Електронно-резо-нансният метод, описан в този сайт, ще ви даде възможност да видите всички тези неща сами.

 

Вие не сте безпомощни създания, атакувани от всички страни от бактерии и вируси. Вие не сте оставени на милостта на болестите около вас, надявайки се да се спасите така, както войникът се надява да се завърне от война. Природата и тялото ви са ваши съюзници.

 

Няма болест, която да ви пребори, ако знаете достатъчно за нея. Прочетете и научете как хората от тези истински истории се излекуваха сами. Научете защо други хора не успяха да направят това. Вие имате предимство, което те нямаха. На тях им беше трудно да следват инструкции, в които трябваше да повярват. Вие не трябва да го правите. Построявайки диагностичната верига (Синхрометър), вие можете да замените вярата със собствено наблюдение. Най-добрият начин да се убедиш в нещо е да го видиш със собствените си очи. Когато видиш сам плесента във фъстъченото си масло или Shigella в сиренето си, вече имаш не вяра, а знание, което да те ръководи.

 

Всички болести се дължат на две причини - паразити и замърсители.

 

Само две причини! Това опростява картината и ви дава възможност сами да се излекувате.

 

Винаги са ни учили, че до голяма степен сме си виновни сами за болестите. „Пипнали сме нещо", защото не сме яли каквото трябва, като например нерафинирана храна и витамини или не сме правили каквото трябва, като например да се обличаме подходящо, да правим физически упражнения или да си лягаме навреме. Виновни сме някакси. Като сме правили нещо, което не трябва или като не сме правили нещо, което трябва. Когато не може да се намери вина, ни се казва, че причината е в гените ни! Истински наследствените болести са изключително редки. Нашите гени са се развивали в продължение на милиони години с цел създаване на здрави хора. Не гените са мутирали през индивидуалния ви живот. Мутагени са замърсителите и те са истинските виновници.

 

Нито паразитите, нито замърсителите във вашето тяло са ваша вина. Забележете, че някои хора около нас правят същите неща като нас или не правят същите неща като нас и даже имат нашите гени, но нямат нашите болести. Съществуващата концепция за причинността на болестите, обвинявайки нашите действия и нашите гени е просто нелогична.

 

Досега обаче тя изглеждаше логична. Да предположим, че 1000 души са ухапани от комар или бълха. При всеки от тях мястото ще е различно и ако поставим мястото в основата на диагностичната система, ще получим списък с хиляда диагнози, включая „дефектен ген". Ще се оставите ли да ви убедят, че трябва да ви сменят гена за червената подутина от ухапването? Новият ген трябва да е за продукция на хистамин, така че подутината да не е голяма, червена или топла и да не води до импетиго. Ако сте медик, извършващ научноизследователска дейност, сигурно идеята за облекчаване на стреса посредством нов ген, ще ви се стори примамлива. За щастие, не сте и това, което имате да правите е да решите собствените си проблеми.

 

След като сте открили паразитните нашественици, криещи се в тялото ви, вие имате възможност да ги унищожите по електронен път. А след като сте открили замърсителите, заседнали във вашите органи, можете да спрете да ги ядете, дишате или носите. В отговор на това, вашето тяло оздравява, така както заздравява ухапаното от комар място.

 

Излекуване на мултиплената склероза, емфизема, миастенията? Да!! В някои случаи излекуването ще бъде мигновено, в други - бавно. Оздравяването е много по-бързо при младите хора. Но бързо или бавно, то е започнало. Ще бъде вълнуващо приключение да наблюдавате как симптомите ви изчезват и как ставате по-силен.

Коментари