Химични токсини

Хлорофлуорокарбони (ХФК) или фреон е охладителят във вашия климатик и серпантините на хладилника ви. Подозира се, че ХФК са причина за озоновата дупка над южния полюс.

 

Всички раково болни имат положителен тест за ХФК в засегнатия орган! По мои предварителни данни именно ХФК привличат други замърсители като фибростъкло, метали, полихлоринирани бифенили, които вместо да се излъчат от организма, формират растящ тумор. Това може би прави ХФК „превъзходен канцероген". Как можете да откриете, че ХФК се просмуква в дома ви? Докато стане време вашият климатик или хладилник да се зареди отново, вие отдавна ще сте били изложени на въздействието на ХФК. Затова ние се нуждаем отчаяно от не скъп домашен тест за откриване на този неподозиран убиец.

 

Арсеникът се използва в пестициди. Защо тровим себе си едновременно с хлебарките? Дали защото не виждаме как става това? Точно както не можем да видим стъклената вата да плава във въздуха. Нашите усърдни учени са изучили механизмите на отравяне с арсеник в детайли. Тогава защо ни се разрешава да ръсим арсеник по тревните площи и да го внасяме с обувките си на килимите у дома?

 

Полихлоринираните бифенили (ПХБ) са маслени съединения с чудесни полезни електрически свойства, които се използваха в трансформаторите, докато се изясни тяхната неспособност да се разграждат във външната среда до по-малко токсични вещества. Въпреки че употребата им е забранена, аз ги намирам в повечето, предлагани в търговската мрежа сапуни и перилни препарати! Дали трансформаторното масло се унищожава чрез продажба на пазара за сапуни?

 

Формадехидът се използва за обработка на дунапрена. В резултат на това, съдържащите дунапрен мебели, възглавници и матраци излъчват формалдехид в продължение на около две години от производството им. Ако спите една нощ с нос, заровен в нова дунапренена възглавница, рискувате да получите сериозни белодробни проблеми.

 

Всеки препарат за почистване в дома ви вероятно има върху етикета си предупреждение за токсичност. Всяка течност, която използва автомобилът ви, е токсична. Всеки пестицид, хербицид и тор, който използвате на моравата си, вероятно е токсичен. Всяка боя, лак, восък, лубрикант, белина и детергент ще ви изпратят в болница, ако погълнете дори малко количество. Защо тогава ги държим около нас?

 

Ако сте все още болни след провеждането на зепинг, това се дължи на токсините. Да се отървете от тях е голяма стъпка към доброто здраве.

Коментари