Жена се подмлади с пиене на вода

Обновена в 08:29 на 01/11/2013 г.

подмладяванеПиенето на три литра вода на ден помага за подмладяването на организма. Това опита да докаже 42-годишната британка Сара, която се изуми от ефекта на водата върху външността й.

"Обикновено започвам деня си с чаша чай. След това пия чаша вода преди обяд и още една на вечеря. Това прави максимум литър течност за 24 часа. Мислих, че пия нормално вода, но се оказа, че това въобще не е достатъчно", разказва британката.

Сара дълги години страдала от главоболие и лошо храносмилане. "Говорих с невролог и диетолог и те ми препоръчаха да увелича течностите на поне три литра дневно", разказва жената, цитирана от БГНЕС.

"Реших да направя експеримент и да видя какво ще стане, ако пия препоръчителната доза в продължение на 1 месец", обяснява тя.

Сара направила снимка на лицето си без грим, преди да започне личния си експеримент и една след четири седмици. "Аз съм на 42, но трябва да призная, че в началото на опита ми изглеждах на 52 години. Имах шокиращи тъмни кръгове под очите, които ме правеха да изглеждам изтощена. Бръчките си личаха много, както и странни червеникави петна. Кожата ми беше без никакъв блясък и дори устните ми бяха изсъхнали. Изглеждах като мъртвец", спомня си британката.

Според лекарите това е класическо доказателство за липса на хидратация. Всяка система и функция на тялото ни зависи от водата. Тя носи хранителни вещества до клетките, осигурява влажна среда за тъканите и премахва токсините. Не пиете ли достатъчно вода, нарушавате функциите на организма си.

"Резултатите от водата са удивителни", споделя Сара, която вече се чувства и изглежда поне с десет години по-млада.

източник: www.life.dir.bg

Коментари